Arkadaşlar elimde bir netbook var ve format atmam lazım.
Elimdeki win7 dvd'sini bilgisayara kopyaladım. WintoFlash programı ile flash diske boot yaptım.
Netbookta kurulumu başlatıyorum ve şu hatayı alıyorum.
Windows belirtilen [install.wim] yansıma dosyası mevut olmadığında [OSImage] için bilgi toplayamadı.
Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olmanız temennisi ile sağlıcakla kalın.
Windows7 [install.wim] Hatası
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
birde başka dwd yle denedinmi dwd den kaynaklanabilme olasılığı yüksek
OP Taze Üye
5 mesaj
elimde 2 tane var ikisinde de aynı hatayı alıyorum.
kullandığım programdan olma ihtimali varmıdır acaba ? yada aynı işlemi yapabileceğim başka bir program öneriniz var mı ?
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
OP Taze Üye
5 mesaj
aynen o linkte gösterilen işlemleri yaptım zaten şimdi tekrar denedim sonuç aynı :S b işi yapan başka bir program yok mu ?
Denetmen
6,606 mesaj
Peki bunu deneyin,MultiBootISOs-2.1.5.2
OP Taze Üye
5 mesaj
Denetmen
6,606 mesaj
Elinizdeki DVD'nin Ultra ISO programını kullanarak imajını alınız ve Windows 7 USB/DVD Download Tool programını kullanarak Usb belleğinize yükleyiniz .Win to flash programıyla bende sonuç alamadım bu yöntemle sorunsuz kurulabiliyor .
OP Taze Üye
5 mesaj
Elinizdeki DVD'nin Ultra ISO programını kullanarak imajını alınız ve Windows 7 USB/DVD Download Tool programını kullanarak Usb belleğinize yükleyiniz .Win to flash programıyla bende sonuç alamadım bu yöntemle sorunsuz kurulabiliyor .
Dediğiniz gibi imaj aldım. Fakat elimdeki 4Gb flash disk yeterli gelmedi. :S o yüzden sonuç ne olack bilmiyorum. En kısa zamanda deneyip sonucu paylaşacağım.
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.Son Düzenleme: WeBuFk ~ 18 Mayıs 2011 20:04