Merhaba arkadaşlar sizlere 1 haftadır yaşadığım sorunu anlatmak istiyorum bilgisayarıma yeni ekran kartı aldım fakat ben windows xp kullanıyordum yeni parçalarla win7 geçmek istedim fakat windows7'yi ne yaptısam kuramadım ilk önce biosta hiçbir ayar yapmadan cdyi takıp kurulumu başlattığımda Windows bu diske yüklenemez. Bu bilgisayarın donanımı bu diske önyükleme yapmayı desteklemeyebilir. Disk denetleyicisinin bilgisayarın bios'unda etkinleştirildiğinden emin olun bu hatayı alıyorum biosta integrated peripherals > ide configuration dan enchanted seçiliyken behind pata yapınca o hatayı vermiyor fakat ondada pc yeniden başladığında siyah ekranda kalıyor hard diskte bi sıkıntımı var acaba bi ssd alsam çözülürmü sorun yaptıgım ayarın videosu altta var
YAPTIGIM BİOS AYARI LÜTFEN YARDIM EDİN DelİRMEK ÜZEREYİM
https://www.youtube.com/watch?v=ch1MVGBG4FM
windows7 kurulum hatası
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
hocam yeni ekran kartı aldım xp desteği yok kartın win7 den baslıyor bu sadece görünüm
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 134
1,187 mesaj
hdd ni başka bir pc ye harici olarak takıp, biçimlendirebilirsin. ondan sonra kendi kasana takıp formatla. ama önce diğer donanımların 7 uyumlu olduğundan emin ol.