windows 7 de rapidshare sorunu yaşayan var mı? İndirme linkine tıkladığım zaman süre çıkmıyor hata veriyor. Aynı linki vistada indirirken hiçbir sorun yaşamıyorum. Sanırım sorun java update den sonra oldu sorunun çözümü hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Ayrıca win 7de düzgün çaılşan downloader programı tavsiyesi bekliyorum. (jdownloader ve usd gibi... ikisinde de sorun yaşadım)
windows7 - rapidshare sorunu
Hata mesajı nedir? Windows 7'yi işyerinde kullanıyorum ve şimdiye kadar sorunsuz indirdim.
evet aynen resimdeki hatayı veriyor. sanırım sorunu tek yaşayan ben değilmişim :)
Sadece yoğunluktan ötürü çıkıyor bu ekran yanılmıyorsam. Hata değil bu. Haftasonları ve geceleri bolca çıkıyor bana da. :)
Yoğunluktan dolayı değil illa Premium Hesap alın diye paso bekletiyor.Nefret ettim şu sıra rapid'den alternatiflere yönelcez mecburen.
Sorunun kaynağı büyük ihtimalle ağının DNS ayarlarını değiştirdiğin içindir.
youtube felan girmek için DNS ayarlarındaki rakamları değiştirmiş olabilir misin acaba?
böle hatalar genelde modemin kendi DNS Adresleriyle bilgisayarın DNS adreslerinin farklı olmasından kaynaklanıyor.
Bu yüzden DNS adres değişikliğini bilgisayardan otomatiğe alıp değişikliği modemden yapmak gerekiyor...
evet dns ayarlarını değiştirmiştim. eski haline getirip deneyelim bakalım. yardım için sağolun
Yok sanırım Dns ile uzaktan yakından alakası yok.Denedim yine bekletiyor yine bekletiyor.
Jdownloader öneririm..Siz koyun sıraya , o normal de beklenen gibi bekler ve indirmeye başlar...
Yok sanırım Dns ile uzaktan yakından alakası yok.Denedim yine bekletiyor yine bekletiyor.Uzaktan yakından alakası yok o kadar eminsin yani :))
Arkadaşın sorunu bekletme ile ilgili değil.
Resimdeki hata için çözüm DNS'de gizlidir bu arada...
Kullanmakta olduğun ağ bağlantısına sağ tıkla özelliklerden IPv4 DNS ayarlarını otamatiğe al. Bu kadar.
Ya da DNS adreslerini direk modemden değiş...Son Düzenleme: yelkowan ~ 05 Aralık 2009 18:17
Sorun resimdeki gibi mi?Bu hatayı gördükten sonra sonra sayfayı yeniliyorsunuz, ondan sonra da göereceğiniz yazının türkçesi şöyle ; "Şu anda bir çok kullanıcı dosya indiriyor. 2 dakika içinde tekrar deneyiniz. Rapidshare, 2 dakika içinde dosyanın indirilmeye müsait olup olmadığını kontrol etmeyecek. Adil bir platfrom oluşturmak için bütün kullanıcılara aynı şekilde davranılıyor. Son denemeniz .. saniye önceydi." (son cümledeki saniye durumunun değişkenliğini anlatmama gerek yok sanırım)Yani 120 saniye sonra tekrar deneyeceksiniz arkadaşlar. Tabii bununla uğraşmamak için yukarıda da belirtildiği gibi JDownloader kullanmanızı tavsiye ederim. Bu gibi durumlarda program gene 2 dk. bekliyor ama zamanı gelince indiriyor. Google'dan yapacağınız bir araştırmayla diğer cıncıklı gülle tadındaki özelliklerini ve kullanımını öğrenebilirsiniz.
Rapidshare sunucuları kalabalık olduğu zaman bu hatayı veriyor. Sorunun dns, ip vs. değiştirme, sistem temizliği yapmayla düzeleceğini sanmıyorum. Eğer öyle olsaydı Jdownloader modemi bir resetlerdi tamam. Ama onunla bile o ikişer dakikaları mecbur bekliyorsunuz. Ha diyeceksiniz ki; ben o adımları uyguladım, oldu indiriyorum. O arada iki dakikanın dolmadığı ya da sunucu da yer açılmadığı ne malum?
arkadaşlar bu sorunu aynen bende yaşıyorum
Ahmet Kardeşim Bu İki Dakika Bekleme İle Alakalı Değil. 15 Dakika Bile Beklerim Benim Daha Önce Yaşadığım. Şimdi Arkadaşların Yaşadığı Sorun 6 Saat Bile Beklesen Rapit Engeli Aşılmıyor. Modemden 20'ye Yakın İp Adres Alsan Bile Olmuyordu. Modemi Aç Kapat Yapmak Bile Çare Olmuyor Sorunumu Bu Şekilde Aştım Jdownloader'in Modemi Resetleme Özelliği Var. Modemimin Sürümünü Desteklemiyor Kullanmıyorum. Otomatik İp Değiştirme Tor’u Bile Denedim Olmadı Yukarıdaki Örnek Sorunun İlacı Oldu Olay Güvenlik Açığı Gibi https://www.chip.com.tr/forum/Bu- ... 956_wp1.html#312531 Konuyu Birde Siz Araştırırsanız Sevinirim.Evet, bazen o iki dk'lık bekleme süreleri art arda geliyor. Yine sorunun sunucudaki yoğunluk olduğunu düşünüyorum. Yoğunluk yoksa da Rapidshare premium üye sayısını arttırmak için free dosya çekenlerin sunucusunun kapasitesini bilerek ufak tutuyor ya da meşgul olmadığı halde öyleymiş gibi beklme süreleri veriyor da olabilir, orası bilinmez.Dediğim gibi sizin o çözümle kurtulmanız tesadüfi de olabilir ama denemek isteyenler denesin tabi ki. Bu arada verdiğiniz haber bağlantısıyla konumuz arasında bir ilgi kuramadım.
Ek olarak, JDownloader modemimi desteklemiyor demişsiniz. Bununla programdaki modem listesini kontrol ettiğinizi mi kastediyorsunuz? Çünkü benim modemim de o listede yoktu ancak programda olan özellik sayesinde elle modemi yeniden başlatıyorsunuz ve o modemin reset prosedürünü kaydediyor. Böylelikle otomatik modem resetini açabiliyorsunuz. Bulamazsanız daha ayrıntılı bir şekilde anlatabilirim.
win 7 ile ne alakasi var sadece primium uyeler yukler diyor.
Bizdede bir sey modaysa tek o var megauplod kullanin limitsiz sorunsuz ne rapidi rapidmi kaldi.
Megaupload 1 gb kadar limit yok 15 dakika sacmaligi yok bedava uyeye bile saygisi var.
Filfront aynisi
Netfront aynisi
Daha okadar cok varki.
Ahmet Ertuğrul Haklısın Biraz Araştırınca Gördüm Modem Betiklerini Reset Prosedürünü Kaydediyormuş Jdownloader Çok Geliştirilmiş Dünkü Anlatımım Artık Yemiyor Sildim Kullanıcıları Yanıltmak Hoş Olmaz Düşüncesindeyim. Jdownloader Sorunu Çözer Rapite Yükleme Yapan Paylaşımcı Arkadaşlarımız Rapitten Vazgeçse İyi Olacak.