Arkadaşlar microsoftun sitesiden indirdiğim windows7 rc sürümünü bir programla açıp içindeki dosyaları aldım.Yani iso olarak bir dosya yok elimde.udf formatlı olduğu için başka bir programla açıp 8 dosya vardı içinde bunları aldım daha sonra nero ile yazdırdım 2 farklı şekilde ama boot ekranında bir tuşa basın yazısı bir türlü gelmedi.Ben bu elimdeki dosyaları nasıl yazdırcam acaba?
Windows7yi indirdm ama dvdye çekip çalıştıramıyorm
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Programa gerek yok. .udf uzantılı dosyayı, yazdırma programınızda "disk kalıbı" olarak yazdırın.
harddiskin 2 parça ise eger d: ye win7 dosyalarını kopyala kurulumu başlat otomatıkman c: ye kurulum yaparsın illede cd ye gerek yok.
udf li dosyayı sağtıkla nero yaz de okadr....
Vlite programını çalıştıramadım benden sp1 yüklememi istedi,şu an windows 7nin 7000 sürümü yüklü sp1 yüklü değil o yüzden bu programa bakamadım:(
Diğer arkadaşlarımın söylediği udf uzantılı dosyada yok resimde de gördüğünüz gibi:(
Ben microsofttan indirdiğimde rar dosyasının içinden sadece bir txt dosyası çıkmıştı.Bende başka bir programla rar dosyasının içinden resimde gördüğünüz dosyaları çıkarttım.Sadece udf veya iso uzantılı bir dosya yok elimde:(Zaten işimi zorlaştıranda bu.Elimdeki bu dosyalarla nasıl yapıcam?
Arkadaşlar elimdeki dosyaların resmini aşağıya koydum.Benim burdaki dosyaları boot yaparak dvdye çekmem lazım.Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.
İçinden çıkarmayacaktınız işte. Aynen o haliyle yazdıracaktınız DVD'ye. Sildiniz mi o indirdiğiniz dosyayı?
Bu dosyaların tümünü Nero'da disk kalıbı olarak yazdırın. Belki olabilir.
Bilgisayara nero programını kur indirdiğin dosyanın simgesi disk şeklinde görülecektir.boş dvd yi dvd room a tak indirdiğin dosyanın üzerine çit tıkla otamatik olarak yazmaya başlayacaktır. Nero yoksa bu siteden magic iso programını indir.
Malesef sildim rar dosyasını:(Elimdeki bu dosyalarla kuramıycam heralde arkadaşlar?:(
Anladım arkadaşlar.Çok teşekkür ediyorum sizlere.Tekrar indirip deniycem:)