arkadaşlar ben de windows8 i kurdum ama tanıtımındakı gıbı hızlı açılmıyor malesef. win8 in tanıtım videolarında 7-8 veya 9 sannıye ıcınde açılıyormus ama ben de oyle bır durum yok windows7 ninki ile açılma suresı aynı neredeyse, bu durumu düzeltebılen arkadaş varsa yardım etsin lütfen..
windows8 geç açılıyor
arkadaşlar ben de windows8 i kurdum ama tanıtımındakı gıbı hızlı açılmıyor malesef. win8 in tanıtım videolarında 7-8 veya 9 sannıye ıcınde açılıyormus ama ben de oyle bır durum yok windows7 ninki ile açılma suresı aynı neredeyse, bu durumu düzeltebılen arkadaş varsa yardım etsin lütfen..Sende SSD varmı ?
maleseef o kadar anlamıyorum ya:( yönlendırebılırsen veya başka bır secenek ?
wiindow8 nerden buldun orjinal fiyatı nekadar
biraz kurcaladım sanırım SDD yok
hiç boşuna uğraşma windows 7ye dön.
arkadaşlar ben de windows8 i kurdum ama tanıtımındakı gıbı hızlı açılmıyor malesef. win8 in tanıtım videolarında 7-8 veya 9 sannıye ıcınde açılıyormus ama ben de oyle bır durum yok windows7 ninki ile açılma suresı aynı neredeyse, bu durumu düzeltebılen arkadaş varsa yardım etsin lütfen..
sistem özelliklerin nedir ?win8 in fıyatına gelınce ınternetten ındırdım sadece ki beta versiyonu,
pc min sistem özellikleri:
packerd Bell esay note tj75
işltm sstmi: win8 consumer preview 64bit(6.2 YAPI8250)
işlemci: intelcore i5cpu M450 ,2.40GHz
bellek:6144MB RAM
bios: Ver 1.00PARTTBL
directx sürümü: directx 11
ekran : ATI Mobility Radeon HD 5000 Series(Engineering)ilgin için teşekkurler kardeşim.
Son Düzenleme: azade ~ 14 Nisan 2012 22:56
hiç boşuna uğraşma windows 7ye dön.ben de denedım aslında windows7 ye donmeyı orda da bıraz sıkıntı yaşadım boot edemedım, gerçi boot edemedıten sonra ben de format cd sını kopyalayıp ordakı setuptan baslatmaya kalkıstım fakat olmadı hata verdi yine win 8 e döndü.
( win8 kurulunca bios ta bi farklılık mı oluyor anlamadım ki?)
Soğuk açılış Kopyalama hızı ve okuma hızıyla birlikte donanım bios başlangıçlarının hesaplanmasıyla açılış süresi karşınıza çıkar.
Windows 8 deki 8 sny kuralı ise bir Uykuda beklet uygulamasıdır. Herşey açık ama sistem minimalize edilmiştir. Sadece çok az enerji harcar ve herşey çalışmaya devam eder ama uyku halindedir biligisayar.
Window 8 Satışa sunulmamıştır. İnternette deweloper yani geliştirme sürümü bulunmaktadır. Ücretsiz ve belli bir süreliğine çalışan bir işletim sistemidir.
Açılış hızınızı Disk birleştirmesi disk temizliği ve Açılışa giren uygulamların azaltılmasıyla artırabilirsiniz..
windows 8 32bit ucak gibi hizli ve cokta hizli aciliyor.
ben de denedım aslında windows7 ye donmeyı orda da bıraz sıkıntı yaşadım boot edemedım, gerçi boot edemedıten sonra ben de format cd sını kopyalayıp ordakı setuptan baslatmaya kalkıstım fakat olmadı hata verdi yine win 8 e döndü.Windows 8 Farklı Bir yazılım gerçekten. Bence Biraz Daha Uğraş Bios ile Boot Etmeye Bak.
( win8 kurulunca bios ta bi farklılık mı oluyor anlamadım ki?)Windows 7ye Geri dön derim :)