Bu proğramı kurdum bakın xp nasıl oldu.
WindowsBlinds Configuration
O ejderhanın ağzından ateşte çıkıyor resimde çıkmadı.:D
Ejderha haraketli.
Hoş olmuş program adını söylermisin bizde bi bakalım
WindowsBlinds proğramı.
Yıllardır kullanılan bir program, yeni farketmeniz ilginç. Bu yazılımda kullanabilmeniz için yapılmış birçok temanın bulunduğu site bulabilirsiniz. Bir aralar bende bir GS teması yapmıştım. Hani resimdekiler öyle kaliteli temalardanda değil.
Evet bende fenerbahçe teması için uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım.Üstekiler zaten proğramında içinde var olan temalar.
pcwordEvet bende fenerbahçe teması için uğraşıyorum ama bir türlü yapamadım.Üstekiler zaten proğramında içinde var olan temalar.Neden uğraşıyorusn ki zaten var, çoktan başkaları yaptı. Ayrıca pırogramın içeirinde 3-5 tane ama nette bu yazılım için yüzlerce tema var.
Yanlış anladınız sanırım ben yapmak için uğraşıyorum ama temayı yapmak için değil bils temasını değiştirmek için yapamadım fenerbahçe teması olmuyor.Fenerbahçe skin buldum ama olmuyor işte.
khramn bey bana xp için bu proğramda kullanbileceğim tema linki verirmisiniz ben googleden baktım ,bir çok sitede linki görmek için üyelik istiyorlar ,sizin bildiğiniz varmı?
pcwordkhramn bey bana xp için bu proğramda kullanbileceğim tema linki verirmisiniz ben googleden baktım ,bir çok sitede linki görmek için üyelik istiyorlar ,sizin bildiğiniz varmı?Akşam konuya ekleyeyim. Kendi bilgisayarımda içerisinde binden fazla temanın bulunduğu free, üyelik istemeyen site adresi olacaktı.
WindowBlinds zaten arkadaşın dediği gibi yıllardır bilinen bir program, ayrıca alanında en iyisidir. direk üretici sitesinden zaten zilyon tane tema bulabilirsiniz, ayrıca illa farklılık istiyorsanız DesktopX adlı pakette mükemmeldir yani.
pcwordkhramn bey bana xp için bu proğramda kullanbileceğim tema linki verirmisiniz ben googleden baktım ,bir çok sitede linki görmek için üyelik istiyorlar ,sizin bildiğiniz varmı?http://www.skinbase.org/Skins/WindowBlinds/125?page=2&order=2&sorted=dates&display=1
Bunlar sadece tema ama kasarmı bilmiyorum, zannettem.Bedava varmı onuda bilmiyorum şimdilik indirdim kullanıyorum.Daha çoook tema var sitede (khramn beyin verdiği sitede).Buarada o dexter da güzel dizi
İyi o zaman ben bir bakayım kullandığım paylaşım sitesine. Style XP diye bir tema programı kullanmıştım zamanında, o kasmamıştı ama onun temaları bu kadar grafik değildi. Neyse bir deneyeyim.
Evet yaa, yeni sezonu gelmedi değil mi daha CNBC-E'ye?
Başladı ya pazartesi ona çeyrek kala başlıyor hafta sonuda tekrarı var.