arkadaşlar ben bilgisayara format attım ve etkinleştirmek için ürün anahtarını değiştirdim daha dogrusu değiştirmeye calıştım COA etiketindeki şifreyi yazdım (normalde öyle etkinleştiriyodum) ve şu yazı cıktı:
''bu ürün anahtarıyla windows etkinleştirme ssayınız aşılmış başka bir ürün anahtarı giriniz''
yazıyodu bi daha format attım aynı cd ile yine aynısı cıktı bu sefer başka bir cd ile format atmaya çalıştım bu seferde o cd bilgisayarı görmedi S aygırt belirt R onar felan cıktı yükle yaptım üzgünüz diye bişiler yazdı ama neysee ben etkinleştirme internet6 sayfasına gittim orada da windowsu yüklemeden etkinleştirebileceksiniz yazıyodu ama 99$ başka hangi teknikleri deneyebilirim
HE BİRDE KENDİ HESABIMA GİRMEYE ÇALIŞIYORUM BUNUN İÇİN WİNDOWSU ETKİNLEŞTİRİN YAZIYO VE ''EVET'' YA DA ''HAYIR'' CIKIYO BENDE EVET YAPIYORUM VE SAĞ ALTTA ETKİNLEŞTİRME YARDIMI ÇİN WEB SİTESİNE GİDİN YAZIYO BENDE GİRDİM ORDAN ''CHİP'' E GİRDİM SİZDEN YARDIM BEKLİYORUM ARKADAŞLAR YARDIM EDDİİİİİNNN
windowsu etkinleştiremiyorum
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,453 mesaj
0800 211 39 39 veya 444 67 87 numaralı telefonlardan sistemini telefon ile etkinleştirme seçeneğini seçerek etkinleştirebilrisin
Yıllanmış Üye
1,453 mesaj
ücretsiz hattan bir operatöre bağlanmayı deneyebilrisin
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
162 mesaj
Teşekkürler banada faydası olacak. Telefon veren arkadaşa tşk ediyorum.
Yıllanmış Üye
1,453 mesaj
Rica ederim problemin çözüldüğüne sevindim
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
etkinlestirme sayısını astıgında 40 gun beklemelisin ondan sonra duzelir