windowsu güncelleştiremiyorum..internete bağlandığımda hata veriyor Hata numarası: 0x80245003
ne yapmam gerekiyo bilen var mı
windowsu güncelleştiremiyorum
windowsu araman gerekio
ordan seni yonlendiriyorlar ztn 0800 211 39 39
"Microsoft Update Web sitesine erişmeye çalıştığınızda, 0x80245003 hatasını görebilirsiniz ve güncelleştirmeleri tarayamayabilirsiniz. Bu sorun oluşursa, tarayıcınızı alternatif siteye yönlendirmeniz ve ActiveX denetimini yüklemeniz gerekir. Bunu yaptıktan sonra güncelleştirmeleri tarayabilirsiniz.""frmt"
Sevgili reouiem
Galiba sizin windows unuz etkinleştirilmemiş.Etkinleştirilmemiş ise güncelleme alamazsınız.Bunun için açıklama yapıorum.Yeni format atmış olmalısınız ki etkinleştiremediğinizden güncelleme alamıosunuzdur.Atmadıysanız ve windows u etkinleştirmediyseniz windows unuzun 30 gün sonra bir daha açılmaması gerekiyor.Şimdi size etkinleştirmeyi anlatıorum.
Siz formatı atıp windows unuzu kurduktan sonra windows açılınca anahtar gibi bir simge sağ alt tarafta durur.Bu simgeye tıklayınız.Orada seçenekler bulunacaktır.Telefon etmek istiorum u seçiceksiniz daha sonra üstte bir yükleme no çıkacak(6 şar haneli-sayılar) Daha sonra microsoft türkiye yi arıyacaksınız.Microsoft sizi yölendiricek daha sonra ise size yükleme noyu sorucak sen kendi windows unun verdiği sayılardan oluşan yükleme noyu vericeksiniz.Sonra ise microsoft size sayılardan oluşan bir numara vericek.Bu noyu sizin yükleme noyu aldığınız yerin altındaki boşluklara yazıcaksınızYazdıktan sonra ileri ye basıcaksınız.Ve windows unuz artık etkinleştirilmiştir.Artık istediğiniz güncellemeyi alabilirsiniz.
Bunun için Legal Xp işini görürdü ama burda link veremeyiz forum içi yasal olmayan linkler vermek yasak Google de araştır
İyi Günler...
Bak teknomy_gursel microsoft un numarasını vermiş.Bu numarayı arıcaksın.
çok uraştırıcı onlar orjinal xp cd in varsa at format bitsin
djnakresçok uraştırıcı onlar orjinal xp cd in varsa at formatbilgisayara çok format atılması Hard disk açısından iyi değil ortalama 6 ayda bir atıldımı yeterli herşey için format olmaz.
bjk_semihdjnakresçok uraştırıcı onlar orjinal xp cd in varsa at formatbilgisayara çok format atılması Hard disk açısından iyi değil ortalama 6 ayda bir atıldımı yeterli herşey için format olmaz.
Merhabalar Hocam Yapman Gereken
1. Baslat, Start, CMD yaziyorsun sonra "command" penceresi alilacak.
2. Acilan Command penceresinde,"net stop wuauserv" yaziyorsun, sonra Enter'a basiyorsun.
3. Sonra "rmdir /s %windir%\softwaredistribution\wuredir" yaziyorsun ve Enter'a basiyorsun.
4. Sonra "net start wuauserv" yaziyorsun Enter'a basiyorsun.
5. Sonra "EXIT" yazip Enter'a basiyorsun.
6. Explorer acip Ayarlardan, Internet Seceneklerine giriyorsun.
7. Acilan pencereden Genelden Cookies i temizliyorsun.
8. Ayni pencereden Guvenlige Giriyorsun, Internet ve Yerel Agi Varsilan yapiyorsun.
9. Acik pencereyi kapatiyorsun. Sistem saatini kontrol ediyorsun.
10. Windows Update Web Site ine girip guncellemelerini yapiyorsun.
Iyi calismalar
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederim.. ben bilgisarayımı güncelleştirmişdim internet üzerinden..sadece denetlemek istiyorum yenilikler varsa yüklücekdim..
bilgisaray güncelleşmiyor dediklerinizi yaptım