windowsun orjinal olup olmadığı nasıl anlarım ? [bütün işletim sistemlerinde(win7,win8,win xp,win vista vesaire)]
windowsun orjinal olup olmadığı nasıl anlaşılır?
bilgisayarıma gelir sağ tıklar özellikler dersin açılan yerde aşağıya inersin oradan baakrsın orda windows orjinaldir işareti çıakr eğer orjinal işareti çıakrsa craklimi yoksa lisanslımı diye öğrenmek için KB971033 güncellemesini ayaprsın eğer bilgisayarın çökmezse gerçek lisansdır eğer çökerse cracklidir ama crackliyse çökerse format attırman gerekir
bilgisayarıma gelir sağ tıklar özellikler dersin açılan yerde aşağıya inersin oradan baakrsın orda windows orjinaldir işareti çıakr eğer orjinal işareti çıakrsa craklimi yoksa lisanslımı diye öğrenmek için KB971033 güncellemesini ayaprsın eğer bilgisayarın çökmezse gerçek lisansdır eğer çökerse cracklidir ama crackliyse çökerse format attırmanöğrenebileceğim başka bi yol yok mu ? ve geçen orjinal olduğu halde birden orjinal değil gibi gösteriyordu microsoft security essantials'ı kurarken..
www.microsoft.com/genuine/validate adresinden de bu sorgulamayı yapabilirsin.sorgulama sonunda herhangi bir hata olmaz değil mi ? :)
Kullandığın işletim sistemi: UltraXP New Edition.sorgulama sonunda herhangi bir hata olmaz değil mi ? :)
Microsoft'un böyle bir işletim sistemi yok ve orijinal değil cracklı.
Elinde bir windows xp lisansı olması gerekir ki orijinal olsun ultra xp'ye lisans giriyormusun ve bu lisansı nasıl temin ettin?
Modifiye değil normal windows xp yükle orijinal lisansınla. (Orijinal lisansın yoksa windows 7 veya 8 satın almak zorundasın.)
Satın almak için: http://www.vatanbilgisayar.com/isletim-sistemleriSon Düzenleme: padisah ~ 06 Ağustos 2013 01:37
Kullandığın işletim sistemi: UltraXP New Edition.
Microsoft'un böyle bir işletim sistemi yok ve orijinal değil cracklı.
Elinde bir windows xp lisansı olması gerekir ki orijinal olsun ultra xp'ye lisans giriyormusun ve bu lisansı nasıl temin ettin?
Modifiye değil normal windows xp yükle orijinal lisansınla. (Orijinal lisansın yoksa windows 7 veya 8 satın almak zorundasın.)
Satın almak için: http://www.vatanbilgisayar.com/isletim-sistemlerihım.yani ancak orjinalini aldığım zaman düzelir ?