Ben pc kullanımında yeniyim yalnız geçengünlerde bilgisayarım çöktü format atıcam fakat bilgisayarı alırken bana windows cdsi verilmedi bilgisayarımı 2006 yılında aldım ve 0 aldım markası acer windows XP cdsini nerden temin edebilirim! yardım larınıziçin teşekkür ederim.
WİNDOWSXP CDSINI NEREDEN TEMIN EDEBILIRIM
internet üzerinden sipariş verebilirsin.
güvenebilecegin birçok site var(inventus,gigatek,gittigidiyor,teknosa,vatan,mavi) gibi.
yada internet kafelerden teknoloji marketlerden alabilirsin.
Bilgisayar alırken mutlaka windows Cd si verirler...
Bunun yanında tüm donanımlarla ilgili cd lerinde verilmesi lazım.
Bu satıcıların bir keyfi uygulamasıdır...Bilgisayar bozulsunda, en ufak birşey için tekrar gelsinler de para kazanayım mantığı....
Birbirini kazıklayan kazıklayana....
Merhaba
Öncelikle üretici firmayı arayınız ve Windows Xp cd nizin verilmediğini belirtiniz.
Başka bir yol;
Nightdark ın dediği gibi herhangi bir OEM ürün satan(vatan pc,gold,gigatek,mavi pc vb. yerler) veya İnternet Cafe , Çevrenizde bulunan Bilgisayar Dükkanlarından temin edebilirsiniz.
aynı şey benimde başıma geldi bende acer marka bir bilgisayar almıştım bilgisayarımda oluşan bir sorun için tekniğk servise gittiğimde bana windovsu yeni kurarsan düzelir demişti kendisi yaparsa benden 40 ytl alacağını,son sistem leptoklardada cd verilmemesinin nedeninide orjinal windovsu korumak olduğunu ve windowsu başatan kurmak için de bilgisayarı açarken alt+f10 tuşlarına birlikte basarsam ve ondan sonrada tabi birkaç işemden sonra windovsu baştan kurmuş olacağımı söledi.ondan sonra eve gidip dediklerini yaptıktan sonra bilgisayarımdaki o sorun kalktı
koypya cd bir sürü yerlerde satılıyor kardeş 1,5 ytl değerinde kopya da olsa farketmiyor bende kopya var onu lisanslı yaptım kullanıyorum microsoftun sitesinden her türlü programı indirebiliyorum bilgisayrcılarda ya da karaköy tarafında eminönü tarafında bulabilirsin gerçi bu devirde çoık yerde satılıyor olmadı ben göndereyim sana