arkadaşlar 2.el winfast pcıex px6600gt aldım masa üstü ve xp kurarken herhangi bir sorun yok fakat iş oyun oynamaya gelince oyun açıldıktan sora üçgenler prizmalar saçmasapan şekiller çıkıyor..
divx ve cd film seyrederken onlardada sorun yapıyor alt yazılar uzuyo veya görüntü karmaşıklaşıyo..nvidia driverı kaldırıp standart ekran kartı gösterince oyun ve film çalışıyo tabi çok yavaş oluyor..4 veya 5 tane nvidia nın farklı sürüm driverını denedim(66.71-77.77-66.81sürümleri)ekran kartım bozukmu sizce lütfen yardım...msı k8n nforce4 slı board,1gb ram,120hdd.thearmaltake kasa
winfast px6600gt lütfen yardım
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben de o kartı kullanmıştım oyunlarda bilgisayar kapanıyordu(oha)
hemen iade etmiştim kartı
Arkadaşımbence en sağlam(Temel) sürücü 44,03 ü yükle yapmayacaktır.
İmzalanmış olmasına dikkat et.
O ekran kartlarını bilmiyorum ama denemekte fayda var.
aynı kartı ben kullanıyorum bir sorun yok çok da memnunum oyun da oynuyorum ,anlıyamadığım bukadar üst düzey sistem alıyorsunda sıra ekran kartına gelince 2. EL alıyorsun??parayı karttan esirgiyorsun?
Ynı ekran kartını kullanıyorum bir defa battlefield 1942 oyununda sorun yaşadım ki forumdan takip edenler hatırlayabilir. Driver yüklemesinden sonra problem çözülmüştü. Ama ben konunun dah da üstüne gittim kartla beraber geln cd sindeki programlarını yükleyiğp overclocktan monitor ayarlarına kadar tüm detaylara indim masaüstünde anlık değşmelrini kontrol ettm yani ısı problemi takılma kasılma yok yani hiç bir problem yok bu sınıf için yeterli bir ekran kartı.
battlefield 2 için yetersiz ama