arkadaşlar bu yamayla hem pes 6 hemde Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 için yapılmış bir yama ben Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007de denedim gayet güzel çalışıyor sizde deneyin ama sağlamdeil diye kaygılanmayın gerçektensağlam bende kotalı adsl kullanıyorum çok sağlam bir yama rahat olunhttp://rapidshare.com/files/38320115/e_sound.part1.rar
oyun yaması aslında 2 part ama ben sadece part 1 ile çalıştırdım oldu sizde yaparsanız olacağından eminim ama olmazsa part 2yide veririm ama part 1 yeterli denedim
Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 türkçe sp
ne yaması arkadaşım amacı ne????
yazmayı unutmuşum uyardığın için saol bu türkçe spiker yaması
arkadaşım sen bunu koymuşsun güzel de winrar dan dizine çıkartırken part 2 yi istiyor. koyarsan çok iyi olur boşuna indirmiş olmayalım.
iyi de bu part 2 yi nasıl yükleyeceğiz.part 1 deki gibi yüklenmiyor.acaba 2 yi içinde part 1 bulunan rar dosyasına mı yükleyeceğiz.yanıtlarsanız sevinirim.
bi de bu partları oyuna nasıl ve oyunun neresine yükleyeceğiz.
arkadaşlar en iyisi reklam yapmak gibi olmasın ama turkcespiker.com adresinden paket 2 yi indrmeniz orda hem türkçe spiker var gzl yanii..tavsiye ederimm
bunları c-d/programfiles/konami/Winning Eleven Pro Evolution Soccer 2007 /data nın içine yapıştırın
ewet jakamen81 ben denedim sağlam yama korkma zaten boyutuda o kadar bişey deil.indir güven bana
iyi güzel vermişiniz de part 1 link ölü arkdaşalar düzeltirseniz sevinirim