WinRAR rar ve zip arşivleri tam olarak destekleyen, Çok gelişmiş ve özel sıkıştırma algoritması (128 bit)içeren,rar olmayan arşiv desteği veren (7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z), küçük dosya veya benzer dosyaların sıkıştırılmasını bilinen diğer yöntemlere göre 10%-50% oranında daha iyi sıkıştırma yapan, en iyi sıkıştırma programıdır.30 gün deneme sürümüdür ama süresi de geçsede kullanmaya izin veriyor.
İşletim sistemi: Windows 98/ME/2000/XP/VİSTA.
WinRAR 3.70 FiNAL Türkçe
bence winziple uğraşmayın hemen winrar edini çünkü winzip rar uzantılı dosyaları görmüyor ayrıca daha az sıkıştırıyor ayrrıca zipli dosya yapacaksanızda winar da yapıyorbir de boyutu çok düşük
yani ram kullanımı da az
bedava hemde süresi geçsede kullan
bişey demez yani sadece satın al diyor
zuhahaha walla herkese bende tavsiye ediyorum. Winrarla herşey daha güzel. Teşekkürler Winrar, teşekkürler Chip Online, teşekkürler asimileci, teşekkürler..........
Ben 7-Zip i kullanıyorum gayet güzel bir program hemde Açık kaynak kodlu (GNU/GPL)denemek isteyenlere duyrulur.Birde Winrar 3.62 programı için tüm sitelerde 40 gün deneme sürümü yazıyor.
winrar daha iyi sıkıştırıyor 7-zip e göre
açık kaynak kodu olursa ne yapacan
elvis32 desteklerine teşekkür
asimilecielvis32 desteklerine teşekkügerçekler...
en iyisi şu an için winrar dır.nedeni çok fazla ama en özenmlisi içierisinde hem zip hemde rar gibi iki farklı sistemide çalıştırabiliyor olması ve rar ın sıkıştırma gücüne kimsenin kolay kolay erişememsi gösterilebilir...
Saygılar...
''en iyi sıkıştırma programıdır.winzipten %10 daha iyi sıkıştırır.30 gün deneme sürümüdür ama süresi de geçsede kullanmaya izin veriyor.dert etmeyin o yüzden.yoksa google da arayın.''ASİMİLECİ
o zaman niye süre koymuşlar ki?benim kafam karıştı şimdi....
işte winziple rekabet herşey
olmaz yok öyle bişey yalan
winrarda olmuyor o
2 gb. ramin varsa başka bir program ile oluyor kgb archiver diye bir sıkıştırma programı ama fazla kullanılmıyor.
ama dikkatli oku 2 gb. ram ile oluyor evet
burak1709arkadaşlar benim bir sorum olcak bir videoyu 200 MB'lik WinRAR la sıkıştırmışler 2 MB yapmışlar nasıl yapılıyor biri anlatabilirmi.video oluşturulurken herhangi bir codec ile sıkıştırma uygulanmadıysa ewet sıkıştırılabiliyor.ama divx yada xvid gibi birer codec kullanılıp sıkıştırılmışsa o zaman dediğin olmuyor işte.
yok kgb yapıyor eminim çünkü 4 gb. bellekli okulumda makinem var, onda yaptım 700 mb.lık video filmi 300 mb. yaptı şaşırdım
ama ram istiyor tabii ki
1 gb. ramle winrardan %25 daha hızlı sıkıştırıyor.
ama makinede 5-10 dakika işlem yapmaman gerekiyor.
winrarın ötesinde bir sıkıştırma programı yok gerçekten ziple uğraşmaktansa rarla yaparım daha iyi
asimileciWinRAR rar ve zip arşivleri tam olarak destekleyen, Çok gelişmiş ve özel sıkıştırma algoritması (128 bit)içeren,rar olmayan arşiv desteği veren (7Z, ACE, ARJ, BZ2, CAB, GZ, ISO, JAR, LZH, TAR, UUE, Z), küçük dosya veya benzer dosyaların sıkıştırılmasını bilinen diğer yöntemlere göre 10%-50% oranında daha iyi sıkıştırma yapan, en iyi sıkıştırma programıdır.30 gün deneme sürümüdür ama süresi de geçsede kullanmaya izin veriyor.Anasayfa: http://www.rarlab.com
İşletim sistemi: Windows 98/ME/2000/XP/VİSTA.
Boyutu: 1.18 Mb.
Download: http://www.rarlab.com/rar/wrar370tr.exe
paylaşımın için teşekkürler
emeğine sağlık
Quad-Coreteşekküerler kardeşşş.winrar 3.70 fuul'da buraya linkini verilsen çok iyiYaklaşık 2 haftada sanırım forum kurallarını öğrenemedin.Forum KurallarıHACK veya PROGRAM ŞİFRELERİ DEĞİŞ TOKUŞU YASADIŞIDIR.
Warez, hack, crack gibi yasadışı paylaşımlarda bulunmak, istekte bulunmak veya bunları bulunduran sitelere bağlantıSon Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 29 Temmuz 2007 16:42
tuncabQuad-Coreteşekküerler kardeşşş.winrar 3.70 fuul'da buraya linkini verilsen çok iyiYaklaşık 2 haftada sanırım forum kurallarını öğrenemedin.Forum KurallarıHACK veya PROGRAM ŞİFRELERİ DEĞİŞ TOKUŞU YASADIŞIDIR.
Warez, hack, crack gibi yasadışı paylaşımlarda bulunmak, istekte bulunmak veya bunları bulunduran sitelere bağlantıbeni uyardığın için teşekkürler zaten sildim birden unutmusum
tuncab kardeşşSon Düzenleme: Quad-Core ~ 29 Temmuz 2007 22:16