winrar yardım lütfen

koyunlu
31-03-2009, 00:09   |  #1  
koyunlu avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj

internetten birşey indirirken winrar devreye giriyor aynı getright gibi gorev yapıyor.winrarla download istemiyorum.Bunu nasıl değiştirebilirim?Umarım sorunumu anlatabilmişimdirAğzı kulaklarına varıyor Bilgilendirirseniz sevinirim Teşekkürkler

Kapalı Hesap (79876)
31-03-2009, 00:18   |  #2  
Kapalı Hesap
1,252 mesaj

Winrarmı devreye giriyor pek anlamadım aslında. Winrar bir indirme programı değilki.
indirmeye çalıştığın bir arşivse tıkladığında otomatik winrar çalışmasını sağlayan bir ayar aktifleştirmiş olabilirsin. İndirme yöneticisinin ayarlarını bir kontrol et.

Banned
31-03-2009, 00:27   |  #3  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

a.) Winrarı kaldırın.

b.) Sorun yaşadığınız tarayıcıyı kaldırın (sanırım İe değildir). Tarayıcının C:\Users\kullanıcı adınız\AppData\Roaming klasöründeki dosyalarını silin. Ayrıca tayaıcının  ayarlarından tüm ayarları varsayılana resetleyin.

c. Winrarı kurun

d.) Tarayıcıyı kurun.

JeWoR
Winrarmı devreye giriyor pek anlamadım aslında. Winrar bir indirme programı değilki.
indirmeye çalıştığın bir arşivse tıkladığında otomatik winrar çalışmasını sağlayan bir ayar aktifleştirmiş olabilirsin. İndirme yöneticisinin ayarlarını bir kontrol et.
Firefox ve bazı tarayıcılarda indirme yöneticisi vardır ve bu indirme yöneticisinde kaydetmik yoksa bir yazılımla açmakmı istiyosunuz diye sorar örn. rar dosyaları için winrarı önerir. Siz ilk kullanımda bu tür dosyalarını bununla aç seçeneğini seçereseniz artk tüm rar dosyalarını direk temp klasörüne indirir ve direk çıkartmaya başlar. Bunu düzeltmek için aslında arayıcı ayarlarını resetemek yeterlidir ancak biz işi garantiye alalım

koyunlu
12-05-2009, 20:41   |  #4  
koyunlu avatarı
OP Yeni Üye
23 mesaj

Teşekkür ederim ayrıntılı bilginiz için sorunum çözüldü.çözümün daha zor olacağını düşünmüştüm.Teşekkürler