Merhaba arkadaşlar dün saat 8-10 civarı (akşam) bilgisayarıma bu uygulama bulaştı.
Kendisini neredeyse sürekli işlemler tabında görebiliyorum. C:\Users\Blizzart\AppData\Local\Temp klasöründe tek bir uygulama olarak görülüyor. Uygulama bilgisayarın performansını çok absürd şekilde yavaşlatıyor. Elimde avast ücretsiz sürümü var, ama virüsten görmüyor. virustotal'de arattım 2/42 dedi.
Dosyayı silince tekrar kendi kendini o klasörde yaratıyor. Sanıyorum ki kaynağı farklı.
Ne yapmalıyım sizce? Bilgisayarda önemli taşınmayacak kadar çok sayıda verilerim var. Acaba sistem geri yükleme yapsam düzelir mi? Yada bunun kaynağını bulabilmemin bir imkanı var mı?
Teşekkürler.
Winsynup.exe
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
microsoftun kendi dosyası değil../ başlat /çalıştır/regedit / kayıt defterinden ( winsynup.exe ) ara bütün sonuçlrı sil. f3 ile birdaha birdaha ara ve bütün sonuçları sil.sonra yeniden başlat.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj
Teşekkürler. Şimdilik sorun çözüldü gibi görünüyor.
http://www.emsisoft.com/en/softw ... ownload=antimalware
Bununla bir tarama yapmanızı öneririm.Muhtemelen bir Trojan sisteminizde mevcut. Trojanlara karşıda en başarılı yazılımlardan birisi Emsisofttur. Free sürümünü kurup tam tarama yapıp temizleyebilirsiniz.
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj
süperantispayware 5 buda çok iyidir. her zaman bulunabilir,çok fazla büyük bi yazılım değil.