Arkadaşlar bilgisayarı açıyorum...kullanıcı seçme kısmını da geçiyorum ama hoşgeldiniz yazısından sonra sadece duvarkağıdım çıkıyo başka hiç bişi çıkmıyo...virüs gibi win2000 nime de sıçradı...buna win me eşlik etti...napabilirim???
WinXp Başlatma Sorunu
Güvenli kipte açmayı dene..
Açılırsa virüs taramasından geçir..
açtım tarama yaptım pek bişey bulamadı
bence sen sistem dosyalarını bir şekilde yok etmişsin windowsu kurmayı dene
hiç uğraşma direk formatlayıp temiz bir sistem kur
pek bişey bulamadın dediğin hangi virüsleri bulduğu önemli yinede olmuyorsa format atmana gerek yok onarım yaptığın taktirde o sorunun gidecektir antivirüs olarakta avastın kur boot ta açılıyo ordan temizleye bilirsin tahar oluyo kolay gelsin
arkadaşım bilgisayarında virüs taraması yaptın ama sonuç alamadıysan esetnod32
antivirüs programını yükle sorun kesin olarak çözülecektır
arkadaslar xp kurulu bilgisayara haftada 2-3 kez format atılıp (2-3 ay boyunca)bilgisayarın normal modda acılmamasının (sadece güvenli modda acılıp ve internete baglanmamasının) nedeni nedir acaba şimdiden teşekkürler
2 senelik konuyu hortlattınız :D:D: yuh size yani
Bazı arkadaşlar da demiş güvenli kipte başlatmayı dene sistem geri yükle
Eğer dersen ben ondan bundan anlamam Formattan önce bir şans daha var :))
Onarma:D
onarmayı dene olmassa format at
inanmıyorum hakikaten iki yıllık soruya cevap vermek . dalga mı ya
sen çok biliyosun demi
sana bir soru sormak istiyorum!
Forum ne için var?
Topiği açan bilgilensin diyemi ?
Herkesde bu sorun varsa herkes bu başlığı açıcak ve sorununu çözecek!
Seviyeli olmanı istiyorum.
arkadaşım herşeyden önce bilgisayarın işlem yapmayı kestiğinde ctrl+shift+esc tuş kombinasyonuyla görev yöneticisine gir. işlemler kısmından "explorer.exe"yi bul ve sonlandır. ardından dosya/yeni görev kısmını aç ve yine "explorer.exe" yazarak çalıştır. bilgisayarının açıldığını göreceksin. açıldıktan sonra açılış ayarlarını kontrol et. ve sağlam bir virus taraması yap.