wireless ağ bağlantı sorunu

kosovali47
30-01-2011, 14:28   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
119 mesaj

merhaba arkadaşlar bende tp-link wn321 g modelli usb wireles var.. ama 10 dk da bir bağlantı kopuyor sürekli internete bağlanmıyor... sinyal erişimi mükemmel olsa bile yine bağlanmıyor..  modemim zyxel P-660HW-T1 v2... eskiden böyle olmuyordu son günlerde bu sorun oluşmaya başladı modeme de komple reset attım aynı sorun devam ediyor.. güvenlik duvarınıda kaldırdım olmadı... başka usb wireleslerde denedim aynı sonuc yine kopuyor.. pcde virüs te yok... modemde şifreyi de kaldırıp denedim yine olmadı... sorun sizce neden olabilr yardımlarınızı bekliyorum..!

edit: ayrıca windows live messenger de bağlantı sorun gidericisinde internetimi kablolu ağ olarak görüyor ama ben wireless ile bağlanıyorum.. bağdaştırıcı ayarlarından kablolu interneti devre dışı bıraktım sonuc aynı bağlanmıyor...

Son Düzenleme: kosovali47 ~ 30 Ocak 2011 14:45
Kapalı Hesap (154666)
30-01-2011, 14:42   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

PC de virüs olmadığını söylemişsin ama nasıl emin oldun bilemiyorum. Bu tür olaylar genelde virüs problemidir. USB wireless alıcının tüm driverlerini ve programlarını kaldırıp yeniden kur. Sonuç aynı olursa kesin virüs problemidir..

kosovali47
30-01-2011, 18:15   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
119 mesaj
Alıntı: mr_yamyam  
PC de virüs olmadığını söylemişsin ama nasıl emin oldun bilemiyorum. Bu tür olaylar genelde virüs problemidir. USB wireless alıcının tüm driverlerini ve programlarını kaldırıp yeniden kur. Sonuç aynı olursa kesin virüs problemidir..
yok kardes bugün yine tarattım (nod32- tam tarama) hiç virüs bulmadı windows defender ile de tarattım virüs-spyware yok yani..

tazy733
11-02-2011, 03:10   |  #4  
Taze Üye
4 mesaj

aynı problem bendede devam ediyor format attım yeni bilgisayara ve boşa atmışım herneyse backdoor.win32 diye bir virüs mü ne varmış hiç bir antivirüs programı bulamıyor ama backdoor.win32 temizleyici diye ara bir tanesi antivirüs programı çıkıyo adı anti li bişi olması lazım ona özel onu indirip bide onunla tara derim