wireless baglanamıyorum

gizem_lee
29-09-2007, 11:48   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj

öncelikle katılımcı arkadaşlara teşekkürederm
sebebini bitürlü anlayamadım...bilgisayarım acer 5104 (() daha dün elime ulaştı...ancak kablosuz baglanamıyorum böyle giderse bilgisayarı aldıgım yere tekrar gitmek zorunda kalıcam:(
modemi resetlemek dışında herşeyi yaptıgımı düşünüyorum modemi resetlesem yine aynı şeyleri yapıcam 7aydan beri kullanılıo...ev arkadasım rahatlıkla baglanabilio..
bilgisayarım modemi görüyo, şifresini giriyorum baglandı diyo,ancak bu baglanma yalnızca yerel olarak görünüyo...kablolu olarak internete rahatlıkla girebiliyorum..
modemin Wlan ışıgı bişeyler yapmadıgım halde sürekli yanıp sönüyo,şifreli oldugu içn etraftan girileceginide zannetmiyorum... (ev arkadasımda girmediği halde)
ne yapabilirm yardım ltfen...tekrar teşekkrler...

cell-o
29-09-2007, 12:04   |  #2  
Yıllanmış Üye
843 mesaj

Acer için windows tarafında bağlantıda sorun yapıyor.Wireless şifresiz iken bağlantıda sorun yapmıyor.Ama şifreleme işin içine girince sorun çıkıyor.Eğer wireless modem tarafında sorun yoksa,o  zaman acer support sitesinden wireless ait kendine ait programı indirip onunla ile bağlanın.bu arada driver kaldırıp tekrar yükleyiniz.Birde Acer wireless on/off butonunun açık olduğundan emin olun.Sonrasında birde bazı ağlarda kablosuz tarafta birde şunu denersiniz.kablosuz ağ bağlantının özelliklerine gelin.orada "kimlik doğrulama"sekmesinde "Bu ağ için IEEE.802.1x kimlik doğrulamasını etkinleştir"uncheck ediniz.tekrar deneyiniz.

kolay gelsin.

gizem_lee
29-09-2007, 12:16   |  #3  
OP Yeni Üye
23 mesaj

vistada pc yapılandırması internet için nasıl oluyor?
modemin kılavuzunda xpye göre anlatmış...sanırım benim problemim yapılandırmayla ilgili..

cell-o
29-09-2007, 12:27   |  #4  
Yıllanmış Üye
843 mesaj

http://nsegainkc1.aliant.net/kno ... inVistaWireless.htm

kolay gelsin.