wireless bağlantı gücü

erdi_amigo
29-08-2010, 16:26   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

merhaba arkadaşlar hp marka bi laptobum var sürekli modemin olduğu odada kullanıyordum arada sırada diğer odalara götürüyordum ama götürmeme rağmen sinyal gücünde çok fazla bi değişiklik olmuyordu.sonra laptobu açtığımda kablosuz ağ bulamadığını gördüm şaşırdım önceden sinyal gücü full oluyordu sonra laptobu tekrar modemin olduğu odaya getrdim modemin ynında olmasına rağmen sinyal gücü mükemmel değil düşük gösteriyor.ben laptobu laptob gibi kullanamadıktan snra buna para vermemin amacı ne yani.. sorunum acaba modemdemi yoksa pcdemi anlam verebilmiş değilim yardım edecek biri varsa çok teşekkür ederim şimdiden..

mcafee23 ayrılmıştır
29-08-2010, 16:34   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

modeminizin modelini yazmamışsınız ama genelde modemlerde dB ayarı olur kablosuz ağ ayarlarından bu ayarı kontrol edin.En yüksek seviyeye getirin.
Bir de evde microdalga fırın varsa fırın kapalıyken deneyin.Wireless sinyali ile aynı frekansta çalıştığı için aşırı derecede wireless sinyalini bozuyor

brke_gngr
29-08-2010, 16:47   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
114 mesaj

eğer bunlarda işe yaramazsa laptopu laptop gibi kullanıp başka bir modeme bağlamayı deneyin sorunun kesin kaynağını böylece bulabilirsiniz :)

hariciadam
30-08-2010, 11:59   |  #4  
hariciadam avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 12
1,192 mesaj

notebooklar   yetersiz  gelebiliyo  bu ürün var baya güzell

http://www.pcdepo.com/asp/produc ... 11G-54-MPS-WIRELESS

mcafee23 ayrılmıştır
30-08-2010, 14:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj
Alıntı: hariciadam  
notebooklar   yetersiz  gelebiliyo  bu ürün var baya güzell

http://www.pcdepo.com/asp/produc ... 11G-54-MPS-WIRELESS

cihaz tamamen illlegal işlere alet edilmiş,alttaki yazıya bak :)

Backtrack ve VMware Player ile sorunsuz çalışmaktadır.
Airdump-ng ve Paket enjeksiyonunu desteklemektedir. Anten bağlantı tipi RP-SMA dır.

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 30 Ağustos 2010 14:03