Arkadaşlar sorunum donanım kaynaklı araştırmama göre ..benim ethernet kartım intel pro wireless 2200bg bu kartla bagzi kartlr sorun oluturo Kullamak istediğim program CommView for WiFi fakat yüklediğim zaman şöle bi hata veror "İntel ProSet kablosuz yazılımını 11.0.0. sürümü [conview] İntel (R) pro wireless network connection aygıt sürücüsünün 1.2.1.0 sürümnü desteklememktedir Lütfeen aşağıdaki güncelelmelerden birini yükleyin 9.0.2.* 9.0.3.* 9.0.4.* " 9.0.0.4 surumunu yukledim bende ama yine ayni mesaj son olarakta son sürüm olan 12.1.1.0'ı yükledim ama yine aynı hata 'yı alıyorum Acaba hata mesajının anlatmak istediği farklı bişey mi yani intel proset kablosuz yazılımı ile pro wireless 2200 network connection aygıtı farklı şeylemi
Wireless hakkında
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
12 mesaj
Son Düzenleme: digrev ~ 13 Aralık 2008 01:46
Taze Üye
1 mesaj
hayır o yüklediğin program doğru fakat comvew programı bu chipset tarafından desteklenmiyor.hem zaten çok faydalı bi program sayılmazda.yeni bir wireless kart al atheros veya netgear olsun .sanırım wireless hack amacıyla sordun bu soruyu airodump ve aircrack programlarını kullan comview işe yaramaz
OP Taze Üye
12 mesaj
Merhaba cevabınız için teşekkürler Ama esas amacım hack değil :))ben sistem mühendisliği öğrencisiyim ve güvenlik işimin bir parçası olmak durumunda hem kendi network'ümün hemde wireless ağların açıkları hakkında penetrasyon amaçlı bir takım testler yapmayı amaçlıyorm bu yazılım o programlardan sadece birisi..Galba sorunu çözüyorum tekrar teşekkürler