Selamlar arkadaşlar, benim Dell Latitude d505 model dizüstü bilgisayarım wirelessdan internete giremiyor,evdeki wireless ağını algılıyor bağlan dediğimde ise bağlanmıyor bir türlü...evde nokia n81 cep telefonu var onla bile bağlanabiliyorum fakat laptopla bağlanamıyorum sorun nedir,çözüm için ne önerirsiniz?
Wireless'im çalışmıyor
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ağ da görüyosan tamam dır şifreni yazıyosun sonra bağlandı dior sonra kopuyor mu yoksa kablosuz ağları göster dediğin de mi görmüyrsun
kablosuz agları görüyorum ama baglan deyince bağlanamıyor sadece,ağım şifreli değil.
Acess point ile adapter ü aynı kanal a (örneğin 11 11) al birde öyle dene MAC filtreleme inş. yoktur adsl linde standart olarak bu şartlarda bağlanır.
bu dediğinizi nasıl yapabilirim? yani telefon bile girebiliyor üstelik agı da algılayabiliyorsam illa ki ayarlarda bi sorun vardır diye düşünüyorum.
labtopunda hangi antivürüs programı kullanıyosun eger zona alarm antivürüsünü kullanıyosan programı kaldırıp tekrar dene çünki sıklıkla bu antivürüs programından kaynaklanır internete baglanamama olasılıgı......
Veya şöylede yapabilirsin xp modemden otomatik ip adresi alırken işletim sistemin bazen hata yapıyordur . bu durumda el ile ip numarası girmen gerekiyor ayarlarda.. Ağ baglantılarımı - özellikler -genel- Internet iletişim Kuralları (TPCP/IP)-özellikler Aşagıdaki IP adresini kullana istediyin bir ip adresi yaz bu şekilde dene
hiçbir antivirüs programı kullanmıyorum.