Wireless klavye ve mause

HPQ-User
02-02-2009, 21:21   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

real sormuş:
Wireless klavye ve mause satın aldım.Doğal olarak kablolu klavyemi söktüm.Cihaz eski klavyesini göremediği için Windows açılamıyor.Eski klavyeyi takınca açılıyor.Birlikte her iki klavye ve mauslar çalışıyor.Bu durumu düzeltmek için ne yapabilirim?
Teşekkürler.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
Microsoft Wireless optical Desktop 700

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; .NET CLR 2.0.50727)

uGuR.uK
02-02-2009, 21:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj

windows'un açılıp açılmaması klavyeye bağlı değildir; sen sadece yeni klavyen takılıyken tam olarak hangi ekranda ne olduğunu bir yaz bakalım. ayrıca yeni klavyenide başka bir pc'de o kesin sağlam mı diye...

ggunerli
03-02-2009, 10:33   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Sayın katip kardeş,
PC 'yi açtıgımda ,ekranda kendisi yazıyor zaten.'KEYBOARD iliştirilmemiş' gibi bir ifade.Klavyeyi takıp yeniden açtığımda problemsiz açılıyor.Çalışırken kablolu olanı sökersem ,kablosuz olan ile çalışmaya devam edebiliyorum.Yeniden kapatıp açtığımda kablolu bağlı değilse ;yine aynı ekran uyarısı geliyor ve açılma duruyor.Boot option seçenekleri yazıyor.Klavyem sağlam.Hem bunda (Müştereken denedim),hemde Laptop da denedim.Tabii Laptop da kendi klavyesini ayıramam.
İlginiz için teşekkür ederim.