Wireless kuramıyor/bağlanamıyorum !

anatolian7x
19-06-2008, 00:02   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
21 mesaj

Asus P5K-E anakartı olan bir bilgisayarım var. İşletim sistemim Vista business 64 bit. Anakartta wireless için gerekli donanım mevcut ve ben daha önce kablosuz ağ kurabiliyor, var olan ağlara bağlanabiliyorum. Ancak uzun süredir kablosuz ağları göremiyorum ve ağ kuramıyorum. Anakart üzerinde manuel olarak wirelessi açıp kapama için biryer yok, herşey yazılımsal. Nereden açacağımı bulamadım bir türlü.

*Tüm ağ ayarlarını kontrol ettim.
*Güvenlik duvarı vs, ayalarını kontrol ettim, hatta antivirüsü kaldırıp denedim, yok.
*ASUS WIFI AP SOLO programını yeniden kurdum  yok.
* BIOS ayarlarını kontrol ettim yok.

Kısaca aklıma gelen herşeyi yaptım ama wirelessi bir türlü açamıyorum ve sürekli, "Bu bilgisayarda kablosuz özellikleri kapatıldı" diye bir mesaj alıyorum. Bu mesaj neden daha fazla ağ görüntülemiyorum dediğimde ağ ayarlarında çıkıyor. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok mutlu olacağım.

sametB
19-06-2008, 00:32   |  #2  
Yıllanmış Üye
161 mesaj

LAPTOP MU KULLANIYOSUN ARKADAS BUNU BELRTIRSEN DAHA ACIKLAYICI OLUR EGER LAPTOP İSE BUYUK IHTIMAL PC UZERINDE WİRELESS DUGMESI VARDIR KAPALI DURUMDAYKEN YAZILIMI YUKLEMEYE CALISIRSAN HATA VERIR.VARSA OYLE BI DUGME TEKRAR BASIP YUKLEMEYE CALIS OLMAZSA BASKA BI CARESINE BAQARIZ

anatolian7x
19-06-2008, 16:13   |  #3  
OP Yeni Üye
21 mesaj

Arkadaşım masaüstü kullandığım bilgisayar. Zaten laptop olsa muhtemelen bir tuşu olacak ya da kısayolu olacak, oradan gerekirse tüm varyasyonları denerdim. Aklıma artık hiçbir çözüm gelmiyor. Aynı ayarlara bakmaktan ve gözden kaçırdığım bişey mi var diye incelemekten sıkıldım artık. Çok sinir bozucu bir durum.