aldığım diz üstü bilgisayara format atıldıktan sonra daha önce bağlandığı ortak alan ağına bağlanamıyor. daha doğrusu bağlantı başarıyla kuruldu diyor ama internete bağlanmıyor ama daha önce bağlanıyordu.
bide bunu her ağda yapmıyor.teknik servise götürdüm orda bağlanmış başka ağa bağlanmaya çalıştım orda da bağlandı ama her zaman gittiğim yerde bağlanmıyor yada artık bağlanmıyor.
modemde sorun var diye düşündüm am yanımda başkaları başka bilgisayarala rahat bi şekilde internete girebiliyor.
bu neden olabilir ve nasıl halledilebilir .yardım ederseniz sevinirim
teşekkürler
wireless neden her ağa bağlanmaz
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Yıllanmış Üye
147 mesaj
internete bağlanamıyor derken web sayfalarınımı açmıyor?çünkü bağlantı kuruldu mesajını alıyomuşsun.
Taze Üye
5 mesaj
Benim problemim de aynı. Bilgisayarımla okuldaki ağa bağlandığım halde internete giremiyorum.Sayfalar görüntülenemiyor. Diğer arkadaşlar kendininkileriyle girebiliyorlar. Neden olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Üye
99 mesaj
serco77Benim problemim de aynı. Bilgisayarımla okuldaki ağa bağlandığım halde internete giremiyorum.Sayfalar görüntülenemiyor. Diğer arkadaşlar kendininkileriyle girebiliyorlar. Neden olabilir? Yardımcı olursanız sevinirim.Lütfen Sadece Sorununuzu Söyleyip Cevabını Alıp Forumu Terketmeyin.Arkadaşım sen 3 Tane Mesaj Yazmışsın 3'üde Bu Soru Yani Bak Bakalım Forumda Neler Var Neler Yok...
Soruna Gelince; Sinyalin Kuvvetli Olmasına Dikkat Edin.Diğer Türlü Bağlanmayabilir...