...................
konu yasal deyil içerik temizlendi
Wireless şifre kırma
- 1
- 2
Bu yaptığınızı yasal birşey mi sandınız ?
Yapılan İşlem Yasal Değil. Burada Çözüm Bulamazsın..
YAsa dışı bir işlem. Her ne kadar arkadaşınızın bilgisi dahilinde bile olsa Bu yaptığınız CHip çerçevesine uymadığından Yardımcı olmamız imkansız. Yanlış anlaşılmasın Ayrıca sizi suçlamamakla birlikte sadece bu sitede bu tür bir destek alamazsınız diyorum.
Alıyorum tabi ama deyişimleri yapıyoruz devamlı devamlı sormak istemiyorum ayıp olmasın diye hack filan deyil amacım böyle birşey varmıdır onu merak ediyorum proğramıBu cümlenle kendini ele veriyorsun madem birlikte kullanıyorsunuz değişim yapıldığında sanada sölemeleri lazım hem neden değişime gerek duyulsun buda bir ayrı konu..koyarsın sembol buyuk kucuk harf ve rakamlardan oluşan şifre garantiye alırsın işini hack siteleri ile karıştırmayalım burasını öncelikle kuralları okumanı tavsiye ediyorum size buradaki hiç kimse saf değil bu konuda yardımcı olmamız imkansız..
Son Düzenleme: Mehmet Çakır ~ 16 Aralık 2009 13:28
CHIP'te böyle illegal konularda paylasım yapılamaz.Kusura bakmayın.Eger tanıdıgınızsa şifreyi alın öyle baglantı yapın.Diger türlü buradan yanıt alamazsınız.
Modemlere neden sifre konuluyor zannediyorsunuz.Bu baglantidan yalnizca sahibi yararlansin diye.Evvelden sokaga çiktigimizda sayisiz internet baglantisindan seçtigimiz herhangi biri ile sorunsuz baglanabiliyorduk. Simdi hemen hemen butun Modemler sifreli.Sifreli olmayanlarda en kisa sure içinde sifrelendirilecek merak etmeyiniz. Buda Para veren ile para vermeden baglanti yapani ayirt edecek. ve tabiiki internete erisim sirketleri kazanacak.
arkadsın dedigi suctur........ fakat soyle biesey var 3 asamadan olusan wireless kırma islemindee bir asama sifresizdir dha dogrusu onu kırmak suc deildir sadce bu kadar yardımcı olabilirm link veremiorummm yardımcı olucak uzgunum
3 noktanı yesinler.
Gerçek nedenini gizleyen şu yazıyı yazarken düşündüğün gibi olsun tamam dostum sorunu hallettim gidip aldım bizde yalan yoktur kimseye yalan borcumuz yok hacker olsaydım sorarmıydım yazık..
Biz senin gibileri çok gördük.
Tanıdığınsa gidip alırsın her sefer şifreyi.
Sana hacker diyen yok zaten, sen sadece şifre çalmak istiyorsun. Bunun için hacker olmaya gerek yok.
Tamam sen benden daha iyi tecrübe edinmişsin :)) gerçekten keske aynı durumu yaşasanda o zaman bir gelip buraya yazsan merak ediyorum ne yaparsın
Sorunu hallettim giriyorum için rahat olsun gücüne gittiyse benim şifre bulupta girmem o senin kişisel problemin "bazı şeyleride tam bilmeden kesin yargı yürütme sana bir dost tavsiyesi olsun" aldığım arkadaşımında haberi var ortaklaşa yürütme kararı aldık
Ve böyle bir şey içinde kimseyle aram bozulsun istemem fazla uzatmayalım bunlar bir tecrübedir istersen daha dostça davranalım birbirimize mustafacım
- 1
- 2