Selam herkese benim bi arkadas kablosuz modemi me bağlanması için wireless adaptör aldık mesafe evden 35 metre onun laptop a taktık 6 7 kisiyi görüyor.fakat benim kablosuzu görmüyor evden 10 metre mesafeyi full gösteriyo nete giriyor fakat sonra 2 3 adım sonra sinyal gidiyo modem pc nin yanında dışarıya 2 duvar mesafe var kapalı alanda onun dışında onla bizim ev arasında bina engeli yok .arkadaş modemin yerini değiştirmemi 10 metre kadar dışarı almamı istiyo ama onada ben olmaz diyorum çünkü orda burda kablo zırvalığı olacak diye. sizce bu markasını verdiğim adaptöre anten yapsak ekstra olarak sizce iletirmi çünkü komple plastik bana iletmez gibi geldi.eğer iletme gibi şansı varsa adaptörün neresine bağlamamız gerekiyo 2 tane anteni var üzerinde.resim koyacaktım resim koyulmuyor linkte verilmiyor ..markası tl wn822 bu işlerden anlayan arkadaşlaryardımedin
Wireless sinyal güçlendirme Acil beyler:D
arkadaşınla aranız kaç mt aradaki duvarlar sinyal için en büyük engel o engeli aşman lazım..20-30 mt arada duvarlar varsa mümkün değil sana en büyük tavsiyem eğer el becerin varsa internet üzerinden wifi sinyal güçlendirme yazarsan evde yapacağın şekilde güçlendirme yöntemleri var....tv anteni gibi bakırdan yapıyorlar yapıp deneyebilirsin faydasını gören çok...