wireless ve ethernet bağlantı sorunu

HPQ-User
03-03-2010, 23:36   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

wirless & ethernet sormuş:
modemimdeki sorun nedenyile bana söylenen ethernet portu arızalı.yeni bir modem aldım esas alamadaki sebep ethernet yoluyla bağlı olan modemimin sürekli olarak sinir bozacak düzeyde ağ kablosu taıkılı değil hatası vermesi oldu.sonuşta tplink n serisi 300mbit kablosuz modem aldım hevesle ethernet üzerinde bağladım ve gördümki modem harika ama ağ kablosu takılı değil hatası devam ediyor inca marka ethrnet kartımı kaptığım gibi bilgisayarcıma götürdüm kontrol edildi calışıyor diyorlar ama ağ kalblosu takılı değil hatası devm ediyor.....modem sıfır ethernet kablosu sıfır sadece ethernet kartımı alalı 2 sene kadar oldu acaba nasıl düzeltecez.ağbağalntısı hatasını veribce ethernet kartındaki ışıklar yanıp sönüyor veya ısık sönünce ağ bağnatısı hatası veriyor pcı yuvayı değiştim kasayı temizledim format attım ama nafile değişmedi.....
acaba yeni bir ethernet kartı alsam sorn düzelirmi veya ileriye dönük olsun diyerek aldığım wirless modeme kablosuz ağ kartı taksam bu sinir bozucu hatadan kurtulup sorunsuz biçimde yani eskiden olduğu gibi kesintisiz internet bağkantısı kullanabilirmiyim.

son bir soru daha acaba kablosuz kartı alsam mutlaka 300mbitolanı mı almak zorundayım teşekküler.herkese saygılar ve iyi günler.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
..............

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 1.1.4322)

Süleyman.
05-03-2010, 02:33   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Ethernet kartı sürücünüzü ve diğer sürücülerinizi de güncelleyin. USB girişli kablosuz alıcılardan da kullanabilirsiniz.

mcafee23 ayrılmıştır
05-03-2010, 03:27   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

rj-45'i değiştirip deneyin;kablosuz usb alıcısı da deneyebilirsiniz