Sizce wireless ve Kablolu olarak internete girme arasında bariz bi hız farkı varmıdır ?
Wireless (full çekse bile) Kablolu kadar performans verir mi ?
Yoksa Kablolu bariz bir şekilde wirelessa göre hızlımıdır ?
Sizce wireless ve Kablolu olarak internete girme arasında bariz bi hız farkı varmıdır ?
Wireless (full çekse bile) Kablolu kadar performans verir mi ?
Yoksa Kablolu bariz bir şekilde wirelessa göre hızlımıdır ?
eger indirme fazla yapacaksan kabloluyu tavsiye ederim yoksa onun dışında diiğer özellikleri de beraberinde düşündüğümüzde wireless i tavsiye ederim
ağ kurarsan ve diğer bilgisayarlarla dosya paylaşman gerekirse teoride hız farkı var.
İnternet tarife hızları her iki türe göre çok düşük ama ağda hız sınırı olmadığından fark doğuyor.
bence hiçbir fark yok wireless tek sinyal çekse bile son hıza kadar indirir.
sadece ağda dosya paylaşırken ağ sürücüsü zayıf olduğu için kabloluya göre kopyalama hızı düşük olur.
amacımız wireless dosya paylaşmak olmadığına göre bir tercihimiz kullanım yönünde olmalı.
counter-strike oynadım knight online oynadım hiçbir fark görmedim
hız farkı olmaz olurmu, olur tabiki.(muhasır medeniyet seviyesindeyseniz bal gibi olur) Ama ttnet gibi müthiş bir servis sağlayıcımız varki o ne fark bırakıyor ne bişey hatta abartıp wifi ile daha hızlı giriyorum diyen bile olursa şaşırmam :D
not: eğer modem alıcaksanız ve 3-5 fazla verebilicekseniz wifi desteği olan bişey alın