Merhaba, biz kablosuz internetimizi 3 daire paylaşmaya karar verdik 3 e bölücez faturayı fln ama alt katımızdakilerin bilgisayarı masaüstü kablo da çok zor oluyor bizde wirelles adaptör almaya karar verdik ama hangisi nasıl olur hızlı mı yavaş mı alt kattan çekermi bilemedik sizin önerilerinize danışmak istedik.en fazla 40-50tl civarında birşey arıyoruz ama iyi çekmesi lazım en alt kattan en üst katı çekicek (apartman 3 katlı) şimdiden teşekkürler
wirelles adaptör önerirmisiniz
EDIMAX 7128g Öneririm.
Oldukça uygun fiyatlı olup tüm windows sürümlerine ve Linux sürümlerine tam uyumlu çalışmaktadır. Harici anteni istenirse değiştirilebilir olduğundan dolayı daha kazançlı anten alınarak olası sorunlar rahatlıkla çözülebilmektedir.
30-35TL civarıdır.
bu arada modemimiz 2 adet 1 tanesi ana modem airties superonline ın verdiği ama ben yeterli olmadığı için belkin marka bir modem aldım 150tl ye onuda taktım evin heryerinden full çekiyo bi aşağı katıda 4 diş çekiyo çekiyo ama en alt karı denemedim hiç
usb ye takılanlardan alsak acaba performans farkı olur mu daha kolay olur hem bizim iç
USB olanları da olur. Ancak anten olarak daha küçük bir alan olduğu için uzak mesafelerde ya da engelli yerlerde ciddi çekim problemi olmaktadır. Ayrıca sisteme tanıtma esnasında bazı markalarda özellikle TPlink te ciddi sorunlar olmaktadır.
Eğer usb almak istersen Airties WUS300 ü tavsiye ederim.
airties, artes, tp link, everest, slink sitelerinden birine girip ihtiyacına uygun bir ağ adaptörü bulacağını düşünüyorum veya gogle ağ adaptörü diye yazarsan alışveriş sitelerindende ihtiyacına uygun ürünleri seçebilirsin kolay gelsin.