mrb arkadaşlar..ben interneti yan komşumdan çekecem...yanlız komşum güvenlik şifresini unutmuş nasıl öğrenebilirim?Normalde bildirim alanındaki airties program kutucuğuna tıklanarak oradan öğrenildiğini biliyorum ancak bu programda kurulu değil?Şifreyi öğrenmenin başka bir yolu var mı?
saygılarımla..
wirless şifresini öğrenme
wireless şifrelerini kırma programları var google da araştır bulursun
kırmakla uğraşacağına modemi resetle ve tekrar kur.. eğer komşun izin veriyorsa
arkadaşlar tekrar kurulum benim aklıma geldi ancak cdsini kaybetmişler...telekomdan öğrenme şansımız var mı
tt kablosuz ağ şifresini bilmez sadece adsl kullanıcı adı ve şifresini bilir onuda bir takım sorulara karşılık verir.
modemi resetlerseniz bu bilgilerde gerekecektir. ayrıca modem içierisinde yapılmış özel ayarlar varsa onları yapmanız gerekir.
adresinden keyviwer programını arkadaşınızın makinasına kurup görebilirsiniz. bu gösterilen kablosuz ağ bağlantı şifresini verir.
o siteden programı indirme yerini bulamadım...acaba tam olarak download linkini verebilirmisiniz..?
ayrıca verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
Arkadaşlar bide biz bu programı denedik ama asıl şifreyi vermiyor..değişik değişik harflerden bir şifre buluyor..
http://www.nirsoft.net/utils/wireless_key.html adresinden indirebilirsiniz. sayfanın altında yer almaktadır.
güncel:
hatta sayfanın en altında Türkçesi (ini) de var.
programı bir klasöre açıp ini dosyasını içine attığınızda Türkçe olarak gelecektir.