Kombat
Vistayla alakalı bi arayüz görmedim bu isim neden seçilmiş anlamadım?
Arayüz theme olmadığından yabancı gelmiş olabilir ama bununla mevcut fista kurulum dosyaları (install.wim ve boot.wim) mount edilerek boot.wim dosyası daha kullanılabilir modüller ile donatılıyor.
Bu sayede boot.wim cd'den çalıştırıldığında kurulum prosedürü yerine kullanılabilir bir desktop ve program merkezi haline getirilebiliyor.
Ancak şu an için yapabildikleri sınırlı ve beta aşamasında intel tabanlı microsoft desteği sayesinde intel anakartlar üzerindeki bir çok chip sorunsuz işletilebiliyor.
Ama ben nvidia chip kullandığımdan hala network chip'ini devreye sokacak bir script plugin bulamadım.
Şu an yolun başında olan bu program Reatogo Xpe gibi ilerleyen zamanlarda bir çok sorununu çözecektir.
Çünkü WinPe Xpe grubunu arkasına alırsa büyük bir tecrübe ile çok kısa bir zamanda ihtiyaçları karşılaya bilür :D
Bu konuda gelen yoğun ilgiden Microsoft'a bi haber değil ki kendi geliştirdikleri bir live cd image'ını download'a açmış durumdalar.
Tam olarak nedir ve neleri kapsar bilmiyorum çünküm denemedim 993 Mb'lık bir boyutu var bunun için kotamı zorlamam
Windows Automated Installation Kit (AIK)
Bye