ya arkadaşlar bu windows media playerde 128 kb lik mp3 ler takıntılı ses çıkartıyo mesela bi klasör açarken falan cızıldıyo ama jetaudio tarzı yazılımlarda olmuyo ram den kaynakladıını sanmam acaba neden ?
wmp 11 de 128 kb
K-Lite Codec Packı yüklersen belki sorunun çözülebilir. Yada belki de senin media playerinda bir sorun vardır. Yeniden yüklemeyi deneyebilirsin.
sen yeni media player 11 kur en son sürümü benikinde cızırtı çıkmıyor.
128 lik mp3 ler aslında diger oranlara göre örnegin 160 gibi bunlara oranla daha kalitesizdir ancak dedigin gibi cızırtıya neden olacagını sanmıyoru sorun wmp rındadır üstelik neden winap kullanmıyorsunki?
benersince128 lik mp3 ler aslında diger oranlara göre örnegin 160 gibi bunlara oranla daha kalitesizdir ancak dedigin gibi cızırtıya neden olacagını sanmıyoru sorun wmp rındadır üstelik neden winap kullanmıyorsunki?bu arkadaşını sözlediği sözleri dinlersen güzel olurrr...
XP de WMP 11 kullanırken cızırtı olmuyodu. Ama Vista da 512 RAM le ben de cızırtı problemi yaşıyorum. İnternet sayfası açarken ya da bi klasör açarken. Ben RAM den kaynaklandığını düşünüyorum.512 RAM yetersiz kalıyo olabilir. Aslında 512 RAM le Vista gayet iyi çalışıyo. Hem de Ultimate. Sadece oyunlarda XP ye göre daha çok takılma yapıyo.
ram 1 gb da winamp neden kullanmıyosun dersen wmp 11 arşiv amaçlı kullanıyorum görsel açıdan güzel olmuş üstelik diğer sürümlerine göre . dediğim gibi jetaudioda takılmalar meydana gelmio ama wmp da war 160 192 lerde problem yok.buda ilginç
dfx 8 de kurdum ben ama mp3 lere bi etki yapmıyo sanırım ya Sadece Videolarda görünüyo etkisi