selam sayin arkadaslar ben bugün vmware workstation 6.5 kurdum ana system vista 1 32 bit kullanmis oldugum yanliz 6.5 vmware kurdum iso olrak kuruldu bitti yanliz internette bir türlü baglanti saglayamadim treiber hatasi gösteriyordu yapamadim olmadi kurmus oldugum system windows 7 86 bit almancaydi acaba sorun nerden kaynaklanabilir internete baglanamadigim icinde treibalari indiremedim tabiki internet kaplolu dsl yani
bu sekilde taha gösteriyordu bende tuttum sildim olmadi ne yapmaliyim bu sekilde problemi olan arkadaslar varmi vista üzerine vmware workstation 6.5 windows 7 kurmada problem yasayanlar oldumu oldu ise cözüm yolu
wmware workstation 6.5 kurdum ama windows 7 treibe
bağlanamamanız normal donanım listesinde tanımlı ethernet (ağ bağdaştırıcı) yok tanımlı değil gözüküyor. Ayrıca Ses kartı, SCSI kontrol ve bir cihaz daha tanımlı ancak sürücüleri yüklü olmadığı için çalıştırılamıyor.
Önerim ethernet tanımınızı değiştirin hatta varsayılanda ne geliyorsa o kendine göre uygun olanı kuracaktır. Ancak o zaman internete çıkabilirsiniz. Zaten hatırladığım kadarıyla wmvare 2 tane sanal etherneti kendisi otomatik olarak kuruyor. ve bunlardan istediğinizle internete çıkabiliyorsunuz.
selam pekiyi ne yapacagiz biz simdi benim bu bilgisayar daha sagi yukari 1 senelik normalde vistada problem yok nasil oluyorda bunda problem yapiyor
yapılacak olay tanımadığı sürücüleri kaldırıp (wmvare tanımından silip) ilk değerleri neyse onu yüklemek olmalıdır. örneğin başlangıçta ses kartı olmasın makinanın tanımında daha sonra eklenebilir. sorun bilgisayarda değil wmvare olarak tanımlanan sanal makinada. yeni bir makina oluşturun ama değerlerini değiştirmeyin. kendi (önceki win 7) makinanızı da buna göre tekrar düzenleyin. zaten wmvare menüleri içinde mevcut cihazların kullanılmasını sağlayacak sürücülerin yüklenmesini sağlayacak seçenek mevcut bunu da çalıştırmalısınız şu anda nerde (yerini) olduğunu tam olarak hatırlayamıyorum.