oynadık bitirdik güzel kolay bir oyun
Wolfenstein 2009 ÇIKTI..
- 1
- 2
Oyunu şu anda temin edebildim fantsatik ögeler fazla,daha rpg hissini hissedemedim.
hiç bir işe yaramaz ilk oyun senaryo yönünden daha iyiydi bu oyunda hep aynı mekanda dönüp duruyosun görevleri tamamlamaya çalışıyosun grafikler pekala süper yeni olarak silahları geliştirebiliyosun eski karakterler biraz daha geliştirilerek oyuna canlılık gelmiş
Rpg ögeleri olcak deniliyordu ama sadece silah geliştirme var.Ama eğlenceli bir oyun.
Rpg falan değil:)
"Veil" denilen dünyadan gelen ve nazilerin kullandığı üstün güçlerden dolayı öyle deniliyor sanırım.Kalkan,zaman yavaşlatma, dünya arası geçişler vs...
ADEM-KAYA oyun kısa zaten.Biraz daha ucuzlasın öyle alırsın :p
SELAM ARKADAŞLAR.BEN WOLFENSTEİN 2009 ALDIM KURDUM VE CRACK YAPTIM AMA UYARI VERİYOR ÇALIŞMIYOR UYARI ŞÖYLE
"0x10185fc4 adresindeki yönerge,0x00000000 bellek adresine başvurdu.Bellek, read olamadı."
Şeklinde bir uyarı veriyor.Resimli olarak anlatacaktım ama nasıl yüklendiğini bilmiyorum kusura bakmayın
Yardım ederseniz sevinirim...TEŞEKKÜRLER
İşletim Sistemi:Windows XP Proffessional (32-bit)İşlemci:Intel Celeron @ 1600 MhzAnakart:Foxconn 45GM/45CM/45CM-SEkran Kartı:Intel 82945G Express Chipset Family
- 1
- 2