SELAM ARKADAŞLAR.BEN WOLFENSTEİN 2009 ALDIM KURDUM VE CRACK YAPTIM AMA UYARI VERİYOR ÇALIŞMIYOR UYARI ŞÖYLE
"0x10185fc4 adresindeki yönerge,0x00000000 bellek adresine başvurdu.Bellek, read olamadı."
Şeklinde bir uyarı veriyor.Yardım ederseniz sevinirim...TEŞEKKÜRLER
İşletim Sistemi : Windows XP Proffessional SP3 (32-bit)
İşlemci : Intel Celeron @ 1600 Mhz
Anakart : Foxconn 45GM/45CM/45CM-S
Ekran Kartı : Intel 82945G Express Chipset Family
Ses Kartı : Realtek
Internet Tarayıcı: Microsoft Internet Explorer 7
Wolfenstein 2009 Hata Veriyor Çalıştıramadım
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Son Düzenleme: Blue Life ~ 13 Ekim 2009 23:30
Şu sıkıştırılmış dosyayı açıp oyunun klasörünün içerisine kopyala. Eğer olmazsa oyunu silip baştan yükle. İyi geceler.Arkadaşım dediklerini yaptım ama gene aynı hatayı veriyor.Hata aşağıdaki resimSon Düzenleme: Blue Life ~ 14 Ekim 2009 18:55
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj
slm arkadaşlar bende bir wolfenstein sorunu var oyunu kurdum crack de yaptım ama single playr açılmıyor multiplayr açılıyor ama diğeri açılmıyor
Taze Üye
2 mesaj
arkadaşlar yardım wolfenstein 2009 yükledim crack de yaptım bir türlü açılmıyor single plyr yardım......
Taze Üye
1 mesaj
hocam bu wolfeinstein final sp sorununu çözebilen yok mu analamadım sabahtan beri btün forumları gezdım neredeyse ,ama cevap yok mılletten o kadar emek harcayıp da sonra çözemeden siliyormusunuz anlamadım
bilen biri varsa söylesin de herkes kurtulsun oyun cok güzel 1366 da oynadım sorunsuz son bölümde hata verdi deli oldum acılmıyor =/