Wolfteam Aeria Multihack Beta v1.0 ( 2013 ) - ( Be

Ogzkra
16-01-2013, 17:13   |  #1  
Ogzkra avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Wolfteam Aeria Multihack Beta v1.0 ( 2013 ) - ( Bedava )

WOLFTEAM AERİA MULTİHACK BETA V1.0! YENİ SÜRÜM
Resmi Orjinal Boyutunda Görüntüleyebilmek İçin Buraya Tıklayınız.

ID:legendseeker

PW:tamkafadan.com

Programın Yapımcısı: Nader11ndeu

Programın Sürümü: v1.0 Beta!

Programın Boyutu: 22.5 MB

Yeni Sürüm Yenilikler:
1- Envanter hack fix yediği için kaldırıldı
2- Speed hack + Wall Hack v2.0 Çalışmadığı için kaldırıldı
3- 9 Adet Bug Eklendi , extra olarak 1Milyon KP Bugu Eklendi
4- Sekmeme Hack Eklendi
5- SP Kaybetmeme Hack Eklendi
6- 4 Adet Yeni İnjector Eklendi
7- Galaxy Vip Hack v3.0 Eklendi

Programın İçindeki Hileler;
Speed Hack
Sekmeme Hack
Süper Wall Hack
Yesil Wall Hack
ViP Crosshair Hack
SarıKırmızı Wall Hack
Lag Hack
Normal Crosshair Hack
Galaxy Vip Wall Hack v3.0
SP Kaybetmeme Hack

Programın İçindeki İnjectorler;
Tüm Sistemlerde ve Oyunlarda Çalışan Nader11ndeu Injector v3.0
Kernel Detective v1.4.1 ( XP )
PcHack 12 xD Injector
Perx Injector
ProcessHacker 2 Injector

Not: Program bildiğiniz gibi BETA Sürümüne geçti. Id Ve Şifreler değişmedi...

Yeni sürümde yeni hileler , yeni injectorler  ve programın databaseden beslenmesini düşünüyorum. Yeni sürüm Aralık gibi Çıkarmayı düşünüyorum ( Veya DAHADA Erken )

Program Anlatım;
Programımızı Boş bir klasöre çıkartınız,
Wolfteam multihack v1.0 Beta! - Nader11ndeu.exe yi açınız ( windows 7 ler yönetici olarak çalıştırsınlar ),
Eğer tamkafadan.com a üye değilseniz üye olunuz ve sistem size otomatikman özel mesaj gönderecek. Gönderdiği özel mesajda ıd ve şifre var. Bu ıd ve şifreyle programa giriş yapıcaksınız. Eğer üyeyseniz zaten ben tüm kullanıcılara özel mesaj gönderdim. Özel mesaj kutunuzu kontrol ediniz... " ,
Id ve şifreyi girdikten sonra "giriş" butonuna basarak programımıza giriş yapabilirsiniz ,
Karşınıza bir pencere çıkacak injectorler ve wolfteam aeria hileleri diye. Wolfteam aeria hilelerine girip istediğiniz hileye tıklayabilirsiniz. Hilelerin hepsi sorunsuz wolfteam aeria serverlerinde çalışmaktadır... " , Daha sonra injectorlere gelerek nader11ndeu veya kernel e tıklayarak istediğinizi kullanabilirsiniz
İstediğimize tıklayınca zaten program bize dosyaları nereye çıkartmak istediğimizi soracak. Çıkan pencerede hilelerimizi nereye çıkartacaksak o klasörü seçiyoruz... " ,
Daha sonra istediğiniz gibi hilelerimizi injecte edebilirsiniz

Program Tanıtım + Anlatım Videosu ( Kanıt ) ( 720P İzleyiniz):

:bilgi:Eğer hilenin içinde acdc.dat ve nader11ndeu.sys varsa wolfteam aerianın içine atıp tümü evet diyiniz Yoksa ban yersiniz :/bilgi:

:bilgi: Programda virüs yoktur tamamen temizdir. Ama bazı hilelerde virüs programı olduğu için virüs programınızı kapatınız... :/bilgi:

Şimdi tek tek hilelerin nasıl çalıştığını ve özelliklerini anlatacağım. Dikkatlice okuyun ve alıntı yaparkende kaynak belirtin. Çünki burda emek var :cool:

Speed Hack Tanıtım / Anlatım:
Speed Hack Ne İşe Yarar
  Speed Hack oyunun hızının istediğiniz değer katı kadar arttırabilirsiniz...

Dll'nin Desteklediği Sistemler:

Windows 7 (Çalışıyor)
  Windows Xp (Çalışıyor)
  Windows Vista (Çalışıyor)

Kernel Detective v1.4.1 Desteklediği Sistemler;
  Windows Xp (Çalışıyor)

Nader11ndeu Injector v3.0 Desteklediği Sistemler;
Windows 7 (Çalışıyor)
  Windows Xp (Çalışıyor)

Oyun İÇİ Video Hem Mode hackın uçma hackın wall hackın speed Hackın Aynı anda Çalıştığına Kanıt:

:bilgi:Hileyi sisteminize uygun bir injectorle injecte etmeniz yeterlidir :/bilgi:

Süper Wall Hack Tanıtım / Anlatım:

Süper Wall Hack Özellikleri:

- Aeriada aranan Wall hackın ötesindede wall hack süper wall hack. Oyun menüsünden wall hack on yaparan her esc ye basıp mauseyi hilenin üstüne tıklayınca wall hack değişik bir hal alıyor. En son hali tanıtımın sonunda göreceksiniz.

- Hiledeki chams özelliğiyle adamlara istediğiniz rengi vererek duvar arkasından rahatlıkla görebilirsiniz

- Hilede full bright ile adamları kabak gibi parlatarak rahatlıkla görebilirsiniz

- Player wireframe ile yukarıdaki görüntüdeki gibi adamları ve kendimizi geometriksel bir hale sokabilirsiniz

- World wireframe ile haritayı komple geometrik yapabilirsiniz w:

- No Fog özelliği ile sisleri silebilirsiniz

- Xray ile değişik bişi oluyo boşverin  

- Hilede ek olarak crosshair var gençler. Zoomsuz headshot lara devam

- Yeni sürümde sarı kırmızı wall hack süper wall hackta eklendi

Hangi Sistemlerde Çalışır;

- Windows 7 32/64 Bit : Çalışıyor
- Windows XP 32/64 Bit: Çalışıyor
- Vista 32/64 Bit: Çalışıyor

Kernel Detective v1.4.1 Desteklediği Sistemler;
  Windows Xp (Çalışıyor)

Nader11ndeu Injector v3.0 Desteklediği Sistemler;
Windows 7 (Çalışıyor)
  Windows Xp (Çalışıyor)

:bilgi:Hileyi Sisteminize Uygun Bir İnjectorler İnjecte Etmeniz Yeterlidir...:/bilgi:

Yeşil Wall Hack Tanıtım / Anlatım: Resmi Orjinal Boyutunda Görüntüleyebilmek İçin Buraya Tıklayınız.

Bugün size wolfteam aeria yeşil wall hackı tanıtacağım. Bazı arkadaşlar win7 de süper wall hack çalışmıyor siyah ekranda kalıyor diye şikayet ediyordu. Bu wall hackta öyle bir durum yok. İstediğiniz kadar masaüstüne dönün hiçbir problem olmaz

Sadece windows 7 de çalışır!!!

Bu hileyi speed + wolfteam aeria mode kurt hackla falan aynı anda kullanarak terminatör olabilirsiniz.

Windows 7 ler nader11ndeu injectör v3.0 kullanmak zorunda !

:bilgi:Hile windows7 dışı işletim sistemlerinde çalışmamaktadır :/bilgi:

ViP Crosshair Hack Tanıtım / Anlatım

Hile Özellikleri:
1- 2 Tür crosshair mevcuttur.
2- 15 Tane renk mevcuttur. Crosshairinizi istediğiniz renk yapabilirsiniz
3- Crosshairinizi istediğiniz gibi büyültebilirsiniz.

Hile Tuşları:
1- Insert: Menüyü Gizle/Göster.
2- Yön tuşlarıylada ayarları yapabilirsiniz.

Hile Nasıl Yapılır:
1- Sisteminize uygun injectorle hilemizin dll sini injecte etmeniz yeterlidir...

SarıKırmızı Wall Hack Tanıtım / Anlatım

Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi daha önce sitemizde wolfteam aeria wall hack paylaşılmıştı ama 18 Şubat 2012 de ne yazik ki fixlenmişti! Ama bu çalışıyor ! Güncel sürümüdür....

Fix Nedir?
Fix'in ingilizce karşılığı iyileştirmektir. Hile fixlendi derken oyun yapımcıları hileyi iyileştirdiği yani oyun içinde engellemiş demektir.

Wall Hack Nedir?:
Wall hack sayesinde düşmanlarınızı duvar arkasından görebilirsiniz.

Peki Wall Hack Neye Yarar?
Wall Hack sayesinde adamları duvar arkasından görebilir ve ona göre hareket edebilirsiniz. Örn giriş modundasınız adam arkadan geliyor hemen pusabilirsiniz ve adamı öldürebilirsiniz. Yani adamın yaptığı her hareketi görebilirsiniz!

Peki Wall Hack Wolfteam Hangi Oyun Modların da Çalışır?
Öncelikle wall hack wolfteam aeria içindir. Her oyun modunda çalışmaktadır. Sector 7 vs. her türlü haritada da hilemiz çalışmaktadır...

Peki Wall Hack Hangi Sistemlerde Çalışır?
Windows 7 32 Bit
Windows 7 64 Bit
Windows Vista
Windows XP 32 Bit
Windows XP 64 Bit

Bu 5 Sistemde sorunsuz çalışmaktadır!

Peki Wall Hack Hangi Tür Bilgisayarlarda Çalışır?
Hilemizi aktif edebilmemiz için oyun içinde numlock 1 e basmamız lazım arkadaşlar. Ama ne yazikki laptoplarda (dizüstü) bilgisayarlarda ne yazik ki numlock denen kombinasyon yok. Ama üzülmeyin. Laptop kullananlar Key changer programlarıyla herhangi bir tuşu numlock 1 e bağlayarak oyun içi o tuşa BASARSANIZ Numlock 1 olarak algılar hile ve çalışır.

:bilgi:Editli dosyaları atmazsanız ban yersiniz :/bilgi:

Wolfteam Aeria Lag Hack Tanıtım / Anlatım

S2 İçin kodladığım lag hack aeriadada çalışmaktadır.

Hangi Sistemlerde Çalışır?
Sadece xp de çalışmaktadır.

Nasıl YapılıR?
İster oyun esnasında isterseniz oyundan önce hileyi açabilirsiniz. Q Ya basarsanız oyun Donar E ye basarsanız devam eder

:bilgi:E ye bastıktan 10 sn geçmeden yeniden oyunu dondurmayın. İnternet bağlantınız kötü diyor! :/bilgi:

Normal Crosshair Hack Tanıtım / Anlatım

Wolfteam Aeria CrossHair Tanıtım / Anlatım

Ne İşe Yarar:
Elimizde sniper varken zoomsuz ortaya aim koyar. Böylece adamları zoomsuz vurabiliriz.

Hangi Sistemlerde Çalışır?

XP de denendi problem çıkmadı. Windows  7 lerde ve Vistalarda denenmedi.

Nasıl Yapılır?
Oyunu açmadan önce hileyi açın ve başlata basın. Artık oyuna girebilir zoomsuz headshotlara devam edebilirsiniz :=)

Galaxy Vip Wall Hack Tanıtım / Anlatım:

Galaxy V.İ.P Wall Hack Tanıtım / Anlatım:

Merhaba arkadaşlar. Bugün size wolfteam aeria galaxy vip wall hack sunacağım. Yukarıda gördüğünüz hilenin aktif halidir.

Hilenin menüsü Insert İle Açılıp kapanır. Hile açıkken sağ yöntuşu ile menüyü açar ve ayarlarsınız.

Hile speed hackla ve kurt hackle birlikte çalıştıralabilir hiçbir problem olacağını sanmıyorum. Şuan video çekemem arkadaşlar çünki pc ye format attım ekran kartı falan güncellemedim o yüzden pc kasıyor Biraz sabır yarın yada sonraki Gün video çekerim.

Hile Özellikleri:
- Adamların rengini istediğimiz gibi Değiştirebiliyoruz
- Duvar wall hack var duvar arkası görebiliriz
- Wireframe hack var geometrik yapıyo silahları ve insanları  
- No smoke hack ile sislerden kurtuluyoruz.
- Ve Bir Çok Özellik

:bilgi: Bazı antivirüsler dll yi ve injectörü virüs olarak algılıyor o yüzden güvenlik duvarı ve virüs programınızı kapatınız  :/bilgi:

EK Olarak Yeni eklenen hilelerin programda anlatımı vardır... Yeni eklenen injectorlerin kullanımını bilmiyorsanız söyleyin konuya eklerim.

Wolfteam aeria multihack Beta v1.0 Dan Görüntüler:

Programın İndirme Linki