Ben karakterim teğmenim ii oynuyorum proyum klan isimlerini bekliyorum :)
Wolfteam' Klan Arıyorum İlk 100 de olsun :)
bende arıyorum lütfen ilk 100 deki klanlar banada mesaj atsın
Çojuk beni klana ben 1. yım ismim XahmetkingX şifre bu dostum ***********
iXXXXXXx de
bende arıyorum 28000 nakitim var ,)
OMORFOo klanına gel hep savas yapıyoruz 9. sırada
ahmet hehe senin wolf teamı bile oynamayı bilmiyon sen ancak wolf team çöpçüsü olur :DDDDDDDDDD
Heloo BEn Batuhan Arkimin chpindeyim Bende Wolf team Oynayanlardanım Bi Aralar 2 Gümüşlü Çarım Vardı ÇAlındı İi Oynayanlaradanım Yeni Car Acdın BaliciTeam Adında Onu Ekleyin Süper Oynarım Güzerl Bi Klana Gelirim.. Birde xxxkralxxkaan bunun gerçek adı ahmet kaan O Wolfteam Oynamıo Şizofrem Kafadan Atıo Bizden Duyduklarını Sakın İnanmayın esik Atıyo Cocuğubn 10 yıldızlı Carı Olduğunu Yazıo Kesük Atıo... :DDDDDD:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sucuba sende ancak mezarcı olursun ve kedi mezarını kazarsın
sucuba sende ancak mezarcı olursun ve kedi mezarını kazarsın
ezik sucuba wolfteama yeni üye oldu ve çar satın aldı baya ezik oynuyo inanmayın yemin ederim
ismi samet akgül
1 yıldızım 250 canlı pedro games karakter kd 7.55 elwerici ve c95 at sürümünün tüm serisi var (c95at-gold,c95at-pixel,c95at-silver ) vb. daha çok silah var klan ararım ilk 5 de olsun bu arada wolfteam ile ilgili sorusu olanlar bana ulaşşsın bu oyunu benden iyi bilen yoktur varsa kapışalım s2 yıkımında iyi eğlenceler
atkan senin oynamak isterdim ama bu özelliklerin hepsi sende var ise seninle aynı takımda olmayı tercih ederim.......: :
:).):).):).):).)))...::.).).)...)..).)..::)..).):)..).):.)).).).).).).).).).::)::.).)..:.).).).).
wolf team oyununu izlediğim kadarıyla çok vasat bir oyun gelin Soldier of Fortune II oynayalım aşağıdaki benim videom
eRevollution
Merhaba arkadaşım oyunu duymuşta olabilirsin duymamışta kısaca açıklıyorum . Normal yine her ülkeler var Türkiye , Kıbrıs , İtalya , Filipinler bile . Bunlarda vatandaş oluyorsunuz savaşıyorsunuz , kendinize gazete açıyorsunuz , milletvekili ve hatta devletin başına bile geçiyorsunuz oy sistemi mevcut . Türkiye'nin kimi toprakları şuan işgal altında Sırbıstan düşmanımız Bulgaristanda düşmanlarımızdan açıkcası eğlenceli pek çokta zaman ayırmanıza gerek yok oyunda keşfedilecek çok şey var .
Referans linkim budur : http://www.erevollution.com/tr/register/7865
(Referans linkinden üye olurken linki tarayıcı kopyalayıp yapıştırın ardından ekrandaki sign up'a tıklayın üyelik adınızı mailinizi şifrenizi yazın onaylayın ardından mailden üyeliğiniz onayladığınızda hesabınız anında açıklacaktır . )
Oyun yeni açılmış bir oyun fakat refarans linkimden üye olursanız ekmek , para , tank yardımında bulunurum. Oyunla ilgili sorunuz olursa konu altında sorun yardımcı olurum arkadaşlar .
ÜLKESİNİ SEVEN HERKES GELİP BİZE DESTEK OLMALI..!
https://www.youtube.com/channel/UC2vKkrjP550GOBNAufOmjhw Arkdaşlar Burdan