Arkadaşlar ben wordpressten blog oluşturdum internethastasi.wordpress.com diye.Tema felan kurmak için Wordpress i kurmam lazımmış.Baktım kurulumuna.Dosya içeriğini sunucuya yükleyin, tarayıcınızın adres satırına site isminizi girin.Bu adımı çözemedim.Zaten ayarlar bölümününde yarısı türkçe yarısı ingilizce..
Wordpress kurulumu "YARDIM"
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Eğer kendi temlarını yazmak istiyorsan öncelikle bir hosting paketi satın almalısın. Ama bu haliyle tema değiştirmek için Wordpress Yönetim Paneli (http://internethastasi.wordpress.com/wp-admin/) > Görünüm > Temalar kısmından istediğin temayı uygulayabilirsin.
Hayır kendi temalarımı yazmıyacağım.Wordpress kurulumunu gerçekleştirmek istiyorum.
Benim bildiğim 2 çeşit Wordpress tabanlı site/blog var:
1. tr.wordpress.com adresinden -senin blogun gibi- oluşturulan Wordpress Blogu.
2. tr.wordpress.org afresinden Wordpress yazılımı indirilip kendi hosting paketine yükleyebildiğin ve istediğin gibi özelleştirebildiğin bir içerik yönetim sistemi.
Senin istediğin eğer 1.dekiyse zaten kurulumunu yapmışsın, yazılıma gerek yok. Ama eğer 2.deki gibi Wordpress'i içerik yönetim sistemi olarak kullanacaksan hostinge ihtiyacın var.
Benim bildiklerim bu şekilde, yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsinler.
Sosyalik.Peki senin temanın aynısını kurdum ama bazı yazılar ingilizce.Edit ten düzelir mi? Birde sendede ayarlar kısmında yarısı Türkçe yarısı İngilizce mi ?