Arkadaşlar Benim Bilgisayarımda World Hata Veriyor Acaba Bilgisayarında World'ü Çalıştıran Birisi World'ün Dosyalarını Upload Edebilirmi?
World Dosyalarını Upload Edebilirmisiniz?
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
80 mesaj
korsana girebilir bu ama sen versiyonu ve gerekli dosyaları belirtirsen yardımcı olabilirim.------------------------------------------------------not: habide konuyu neden oyunlara açtı
Bu Hata Tıkla
Need For Speed World Açma Simgesine Tıklayınca Bu Hata Çıkıyor
Böyle Bir Hata Veriyor Sen World'ü Açabiliyorsan C:\Program Files\Electronic Arts Burdaki Dosyaları Upload Edebilirmisn ?not:Bilmiyorum xD
Son Düzenleme: alemin_kralı ~ 19 Şubat 2012 20:51
OP Üye
80 mesaj
Al Sana Videoda Koydum HD İzle
Tıkla
Son Düzenleme: alemin_kralı ~ 19 Şubat 2012 21:54
Yeni Üye
34 mesaj
Orada dikkatimi çeken launcher'in 1,81 kb olmasi boyutu aşiri küçük ben epey önce yüklemiştim ama hala yükleme dosyası duruyor ve geçenlerde yine aynı yerden girdim güncelledi oyuna girdi.Sana kendi kullandığım launcheri update ediyorum indirmeyi zaten nfs sunucusuna bağlanıp yapacak Oyun ücretsiz olarak üyelikle oynandığından korsana girmez zaten üye değilsen oyunu indiremezsin umarım işine yarar. işte link http://netload.in/dateiMPagjHFs6i/TURKISHWARRIOR.rar.htm rar şifresi dosya adi ile ayni.
OP Üye
80 mesaj
Orada dikkatimi çeken launcher'in 1,81 kb olmasi boyutu aşiri küçük ben epey önce yüklemiştim ama hala yükleme dosyası duruyor ve geçenlerde yine aynı yerden girdim güncelledi oyuna girdi.Sana kendi kullandığım launcheri update ediyorum indirmeyi zaten nfs sunucusuna bağlanıp yapacak Oyun ücretsiz olarak üyelikle oynandığından korsana girmez zaten üye değilsen oyunu indiremezsin umarım işine yarar. işte link http://netload.in/dateiMPagjHFs6i/TURKISHWARRIOR.rar.htm rar şifresi dosya adi ile ayni.Dosyaları İçine Atıım Yine Aynı Hata
Yeni Üye
34 mesaj
Attığım Dosyaları senin dosyanın içine atma.Masaüstüne çıkart oradan launcher'a gir öyle dene.