Bu oyun hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar, bu oyunun adını bugünlerde sıkça duyar oldum, sizin de fikirlerinizi almak istedim. Bilmeyenler için söyleyeyim; warcraft III Frozen Throne den sonra çıkan bir oyun olan World of Warcraft tamamen ultima online gibi sadece internet için hazırlandı. Konusu ise Frozen Throne'nin bıraktığı yerden devam ediyor. Orjinal fiyatı 100 milyon civarı. Vakti olan herkese bu oyunu öneriyorum, tabi beni bu oyun ancak yazın ihya edebilir :)
World of Warcraft
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Valla selim sen oyna diyosan güzeldir...Ama bende battle for middle eartte katliam yapıyorum abi yaa tamda zamanınad söledin :DD
selim murat dikkkat diyorum bu oyunun orjinalını almazsanız ole klaırsınız ortada oyun sadece netten oynamaya izin veriyor yani cd key sahte ise bir şey yapamıyorsunuz oyunda nete giremiyorsunuz kişlerle oynayamıyorsunuz ama harbiden süper oyun haa (warcraft sevenlere duyurulur)
server parası vermek mi, geri dursun bu oyun benden daha iyi, işim yok birde aylık bağlayacağım servere.
abi bu işelr böyle oyunu yaparsın veya programı sonra ya bi pack çıkarırsın ya bir başka olay çıkartırsın değirmen ancak böyle döner...
bu değirmende ben yokum arkadaş
bende yokum o ayrı konu ama naaapcan programcı olunca yanı okulu fln bıtırınce bende ole yapcam progrmalarımda
Katılıyorum bi taraftan crackliyoruz bi tarftan crack olmasın diyorum napalım bu döngü böle...
amman cursed dikkat et! Ban manyersin neme lazım, seni kaybetmeyelim
yok abi yaw crack dememkle banmı yenirmiş
Tamam yazim.Biliyorsunuz ki ilk partisi biten WoW 'un ikinci partisi 15 nisanda tekrar cıkacaktır.Su anda Azeroth'un populasyonu 1,5 milyondan daha fazla oldugu dusunulurse(ki bu bir cok ulkeden daha fazla),ikinci partiden kendinize bir tane koparırsanız sizin için hayırlısı olur...(Level notunun 96 oldugunu da unutmayalım.)
vallahi para olsada oynasak diyorum başka birşey demiyorum bizim arkadaşlar bağımlı oldu evden çıkmıyorlar
Sana daha kötü bir haberim war.İlk paketin gelirinden Blizzard pek haz duymamış olsa gerek (paragöz herifler ne olcak), nasılsa oyun kesin satar mantığıyla yeni paketler daha pahalı satışa sunulacakmış diye bir duyum aldım. İnşallah yanlıştır...