World Of Warcraft’cılar Bir Bakabilirmiyiz…

Kemal Dogan
09-11-2009, 14:57   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
200 mesaj

Merhaba Arkadaşlar

Benim kardeşim World Of Warcraft online oynuyor.Daha önce bu oyun aylık internet kotamızı pek zorlamıyordu ancak bir süredir kotamız çok çabuk tükenmeye başladı.Bu ay 10 günde 2.5 GB kotamız gitti.Acaba benim bilgisayarımda ya da onunkinde arka planda download yapan bir virüs ya da güncelleme yapan bir program mı var diye kontrol ettim ancak herhangi birşey yok.Kullandıgımız Airties modemin kullanım sayacına bakıyorum kardeşim oyundan çıkınca indirme sıfırlanıyor.Sormak istedigim bu oyun oynanırken artık daha mı çok kota yiyor yoksa bizim makinelerde benim çözemedigim başka bir problem mi var.

Teşekkürler

bleeed
09-11-2009, 23:41   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj

wowmu 10 gunde 2.5 gb yiyor nesiyle yiyecek 50 kilo falan zaten die bi espiri yaparım herkez yerlere düşer :)

bence başka  bisi var cünkü ben 7 x24 wow oynuyorum ve 12 saatde falan en fazla 30 mb yiyor diye biliyorum hadi bilemedin 50mb olsun ama öyle 10 günde 2.5gb ne dir yahu .
ama not geciyim sadece wow a giriyorsa wowun yanında video acıp müzik vs dinliyorsa gider yok sadece int acıp wowa giriyor diyosan cocugun sucu yok bence biraz araştır.