www.chip.com.tr

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
alexkidd
07-02-2011, 11:50   |  #1  
alexkidd avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
361 mesaj

web sitenizdeki reklamlar acayip şekilde kasıyor tamam reklam gerekli ama bu kadarda reklam fazla, ayrıca tasarımı artık elden gecirseniz diyorum ve içerikler, kaç senelik içerikler halen anasayfada duruyor ayrıca formda ki gereksiz saçma konular aldı başını gidiyor (gerçi buna yapacağınız bişey yok) download köşesi orasınında bir yenilenmesi bence şart neyse bunlar benim nacizane görüşlerim 2006 yılından bugüne tam olarak 5 yıllık üyenizim ilk defa siteyi eleştiriyorum umarım yapıcı olabilmişimdir. 

herşey chip online için

Banned
07-02-2011, 11:57   |  #2  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj

Yavaşlık flash reklamlardan kaynaklanıyor ve doğal olarak chip online zannetmem ki senin benim gibi kişilerin şiyayetlerini dikkate alıp reklam gelirinin bir ksımından vazgeçsin.

Firefoxta gerçekten acayip kasıyor, hatta flash player hata veriyor. Ancak chromede sorunsuz hatta birde adblock eklentisini kurup etkeinleştirirseniz süper hızlı oluyor.

alexkidd
07-02-2011, 12:08   |  #3  
alexkidd avatarı
OP Yıllanmış Üye
361 mesaj

Aynen bende dün fark ettim, chrome da abblock kurup denedim gerçekten acayip fark etti. Fakat insanlar siteyi hızlı ve sorunsuz ziyaret etmek için program yada eklenti kurmak zorunda kalıyor, ne kadar kötü bir durum.

firaristt
07-02-2011, 12:21   |  #4  
firaristt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
3,194 mesaj

ne chrome ne FF, ne ie ne opera hiç biri para etmedi.. 1hadftadır chip'e giremiyorum... hepsinde reklam vs. i kapatmama rağmen illaki flash hatası alıyorum... bugün düzeltmişler ama bi el atmaları lazım bu işe ya... tamam reklam olmasın demiyorum olsun, ama bu kadarda olmaz ki... siteye girilmiyor.. DH'de de var reklam ama hiç kasma yok, telefondan giriyorum (normal site olarak) bütün flashlar vs. açık banamısın demiyorum, ama chip'e geçince bırak telefonu pc yavaşlıyor..

görünüm olarak artık değişim lazım, haberler için biraz daha güncel şeyler bulunmalı... başka siterlerde 2hafta önce okuduğum haberi burda 2 hafta sonra okumak gerçekten can sıkıcı... hep olmuyor ama diğer sitelerden genelde daha geç geliyor haberler...forumda denetim lazım... daha çocuk yaştakiler gelip bilinçsizce öneriler yapıyor yorum yazıyor.. çocuk yuvası gibi oldu... biraz daha sıkı denetim lazım... yorum yazmak için birazd daha kolaylaştırılabilir :D sayfanın %60'ı forum için ise geriye kalan %40'ın hepsine reklam koyulmamalı bence.. gerçekten yavaşlama yapıyor...

alexkidd
07-02-2011, 12:29   |  #5  
alexkidd avatarı
OP Yıllanmış Üye
361 mesaj

"firaristt" aynen çocuk yuvası oldu bilincsizce yorum yazıyor insanlar bencede denetim şart haberler konusunda da çok eski haberler halen yayında ve halen anasayfada ayrıca donanımhaberde burdan çok reklam var burası kadar kasmıyor burası aldı başını gidiyor bakalım nereye kadar insaları kaybetmeden önlem almaları lazım yoksa iş işten gecicek

Selçuk İslamoğlu
07-02-2011, 19:07   |  #6  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
Alıntı: khramn  
Yavaşlık flash reklamlardan kaynaklanıyor ve doğal olarak chip online zannetmem ki senin benim gibi kişilerin şiyayetlerini dikkate alıp reklam gelirinin bir ksımından vazgeçsin.
Bir kere pozitiflik be hocam :)

Google Chrome reklamından kaynaklandığını sandığımız sorunu Google'a bildirdik. Google durumu inceleyeceğini iletti. O zamana kadar Google Chrome reklamını kaldırdık.

Bakalım şimdi durumu ne olacak? Bu konuda problem yaşayan arkadaşlar hala sorun var mı bildirirlerse sevinirim...