arkadaşlar kimle karşılastıysam vatandan bırsey alma orasi kotu iyi degil halbuki chipteki arkadaslar ole demiyor benimde bildigim vatan computeer cok iyi bir alısveris yeri herkes sikayetci sizce neden herkes dediysem benim tanıdıgım herkes
www.vatanbilgisayar.com
İlk olarak Chip dergisinin Kasım 2009 sayısında teknomarketlerle ilgili güzel bir yazı var, onu okumalısın. ;)
KİM SANA OLUMSUZ BİRŞEY SÖYLEDİYSE HALT ETMİŞ BİRİSİ BİR ÜRÜN ALMISTIR ONDAN ARIZA CIKMISTIR YADA KULLANICI HATASIDIR HERHANGİ BİR SEBEBTEN BİR SORUN OLUSMUTUR O ONA O ONA O BUNA DERKEN VAY EFENDİM VATAN COK KÖTÜ NERESİ KÖTÜ BEN SÜREKLİ KULLANIYORUM GAYET İYİ ÖNCE EXA SONRA VATAN SONRA GOLD TUR
ok saolun bende zotac aldım gayet memnun kaldım ekran kartı zotacın sımdı bır parca daha alcaktım ondan :D
vatan mı kötüymüş !?
hiç tereddüt etmeden alabilirsin arkadaşım. pc ile ilgili ne varsa elimde vatan pc den aldım. hiç bi sıkıntı yok. elimdeki laptop vatandan hatta.
bende pc'yi vatandan aldım
Vatan bilgisayarin satis ve hizmet sartlari senin icin önemli. Adamlar kendi ürettigi mallari degil cesitli firmalarin ürünlerini satiyorlar. Yani bozuk olan ürünler bir yere kadar onlarin sucu degil. Sonuc olarak müsteri hizmetleri iyiyse zaten sorun yok.
Vatan Bilgisayarİnternet mağzasındaki siparişleriyle ilgilenmiyor.
28.01.2010 tarihinde 705828 sipariş numarası ile 3bilgisayar parçası siparişi verdim. Farklı sitelerde aynı ürünleri daha cazipfiyatlara bulmama rağmen Vatan Bilgisayar firmasının adına güvenerek burayıtercih etmiştim.
Ancak, 7 gün boyunca ürünleri göndermediler, 2 kez uyarımesajı gönderdim, 2 kez telefonla aradım, kısaca tedarik sürecinde cevabındanbaşka bir cevap alamadım. 7 nci gün siparişi iptal ederek, farklı sitelereyönelmek zorunda kaldım.
7 gün Vatan bilgisayarı bekleme, 3 gün yeni alışveriş sürecitoplamda 10 gün zaman kaybıma neden olan Vatan bilgisayardan bir özür telefonualmak beni rahatlatabilirdi ancak internet üzerinde yaptığım araştırmada vatanbilgisayar için müşteri memnuniyetinin pek öneminin olmadığı kanaatine vardım.
Vatan bilgisayar vatanbilgisayar.com]www.vatanbilgisayar.com hakkındahazırladığım bu yazıyı başta vatan bilgisayar olmak üzere ulaşabildiğim tümforumlara iletmek niyetiyle…
Kardeşim vatan'a güvenebilirsin genelde birşey alacağım zaman ilk oraya bakarım alışverişte yaptım bana da bi kac yıl önce arkadasım tavsiye etti ve ürün aldım ALLAHA ŞÜKÜR sorunsuz olark gelıyor ve fiyatlarıda uygun güzel kampanyalarda yapıyorlar benim tavsiye edebilecegim alışveriş sitelerinden birtanesidir yinede kendin bilirsin.