wysiwyg web builder 8 login bölümü MySql Database

maske28
04-02-2012, 12:30   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj

Arkadaşlar ben bir web sitesi tasarlama programı buldum programdaki birçok özelliği kendim yapabiliyorum ama siteme login sisteminide kurmak istiyorum programda login ile ilgili özelliği var siteye koyabiliyorum fakat MySql database diye bi bölümü var orayı dolduramıyorum nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin

Bu sitenin resmi adresi

Buda programda takıldığım yerin resmi

yardımlarınızı bekliyorum

Son Düzenleme: maske28 ~ 04 Şubat 2012 12:32
OVERMOD
08-02-2012, 11:30   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Ev kullanıcıysan bu özelliği kullanabilmek için mysql server kurmak gerekiyor web üzerinden mysql e erişim için ya sabit ip kullanman gerek yada değişken ip için mevcut çözümlerden birini kullanman gerek, ip yerine domain kullanmak istiyorum diyorsan apache serverda kurmalısın 
hazır host kullanıcısıysan bunlar seni ilgilendirmiyor tabiki
Kontrol panelden bir database oluşturup şifreni database adını ve server adresini webbuilder daki ilgili yerlere girmen yeterli olur ancak hostunun mysql desteklemesi lazım
ben webbuilder daki ilgili girdileri oluşturmak için phpmyadmin kullanıyorum hostumuda kendi bilgisayarımdan evde kurdum hemde dinamik ip Ağzı kulaklarına varıyor
20 kadar siteyi evimdeki hostumdan yayınlıyorum çoğu kişi dinamik ip ile bu işi imkansız zannediyorCool