OP Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 11 Kasım 2009 16:50
YUH yani başka bişey demiyom!!! Bunun aynısını açtım açılmadı diye windows 7 bölümüne bile açtım artık bişey demicem size... bu forumu da bırakıyorum byee
YUH yani başka bişey demiyom!!! Bunun aynısını açtım açılmadı diye windows 7 bölümüne bile açtım artık bişey demicem size... bu forumu da bırakıyorumbu kadar tepki neden ?
bir kusurum mu varmıdır ?
ben yönetici falan değilim..Öncelikle şunu unutmayalım..Burada sizin konunuz , benim konum tartışması yapılamaz..Yapılsada yöneticilere şikayetinizi bildirebilirsiniz , konu altına bu şekilde yazmak pek hoş olan bir davranış değil..
Benim konumu ve sizin konunuzun açılma tarihine bakarak , karşılaştırma yapabiliriz..Üstelik şunu da belirteyim , önceden onay beklemesini istemiyorduk..Çünkü geç onaylanıyordu..Bir gün öncede onay kalktı sanırım pek emin değilim , konu açmadığım için..
Şimdi ise senin konun benim konum şöle böle dememiz biraz abez..
YUH yani başka bişey demiyom!!! Bunun aynısını açtım açılmadı diye windows 7 bölümüne bile açtım artık bişey demicem size... bu forumu da bırakıyorumKusura bakmayın ama gören de Temayı hazırlayan @Cyntar7 adlı kullanıcı sizsiniz sanacak :P Amerika'daki yapımcı adam bu kadar takmıyor valla.