Caspere iyi demedim.Hatta netbook undan çektim de ;)Usta modem sesi nasıl bişey ilk defa senden duyuyorum:)
Bende intelle ilgili sorunlar yaşadım.Cpudan modem sesi çıkması mesela ;)
Her şeye rağmen intele kötü demiyorum.Fanboyluğun alemi yok.Intelden yada amdden para alsaydım belki fanboyluk yapardım ;)
x4 955 vs q8400 ?
- 1
- 2
Bilmiyorum daha önce hiç duymadım modem yakınımda olmadığı için.. Bu işlemcilerde mi ses yapıyor?Fan sesini kastetmiyorsun öylemi?Öyle olsaydı celeron ve c2duoları da söylerdim.Sadece quad ve i serisinde rastladım.Atomlardada öyle bir sorun yok...
Elimde sadece bir kaç saat kalmış olsada am2 sempronlardada öyle bir sorun yok...(+ısınma sorunu da yok)
Bu arada modemler normalde ses yapmaz özellikle işyerlerindeki modeme 25-30 kişi yüklenince o tür sesler açığa çıkar...
Öyle olsaydı celeron ve c2duoları da söylerdim.Sadece quad ve i serisinde rastladım.Atomlardada öyle bir sorun yok...Bende diyorum modem nasıl ses çıkarır diye şimdi anlaşıldı demek ki o kadar kişi yüklenince durumlar değişiyor:)Bu arada quadlardan bahsetmişken bir danışayım.Sence Q8200 mü Q6600 mü?
Elimde sadece bir kaç saat kalmış olsada am2 sempronlardada öyle bir sorun yok...(+ısınma sorunu da yok)
Bu arada modemler normalde ses yapmaz özellikle işyerlerindeki modeme 25-30 kişi yüklenince o tür sesler açığa çıkar...
Bende diyorum modem nasıl ses çıkarır diye şimdi anlaşıldı demek ki o kadar kişi yüklenince durumlar değişiyor:)Bu arada quadlardan bahsetmişken bir danışayım.Sence Q8200 mü Q6600 mü?Şu anda masaüstünde q6600 kullanmaktayım aşırı iyi bakım isteyen bir işlemci 2 ay tozunu temizlemedim diye ısısıE tabi microtower kasa ve stok fanda etkiliyor
Q6600 daha 6 senelik işlemci.Bana kalırsa bu devirden sonra çok iyi olmadığı sürece 65 nm işlemciye yatırım yapmak pek akıl karı değil.
Ondan dolayı performans olarak aynı olmalarına karşın 45 nm Q8200 almanızı öneririm.
Not:Pc şuan soba gibi temizlemeyi düşünmüyorum
- 1
- 2