Arkadaşlar hafta içi bi telefon alıcam.2 si arasında kaldım sizinm görüşlerinizi bekliyorum
X6 mı N97 mini mi
Bütçene uygun olanı ve kullanabileceğini al
Karşılaştırdığınız iki telefon en başta fiziki olrak birbirlerinden farklı telefonlar.X6 dokunmatik , N97 dokunmatik + klavye düzenine sahip.Öncelikle bu ikisi arasında bir karar vermeniz gerekir.Ama gerek yok derseniz fiziki dayanıklılık konusunda X6 daha dayanıklı.
Programsal içerik olarak N97 daha kapsalı gibi görünse de sonuç olarak aslında ikitelefon arasında pek fark yok gibi bir şey.Yani elinize ilk aldığınızda N97 daha fazla programa sahip gibi görünse de bu iki telefonun işletim sistemi de birbirinin aynısı olduğu için N97 'ye yüklediğiniz bütün programları X6'ya da yükleyebilirsiniz.Bu durumda X6 daha iyi.
Kullanım özellikleri ve şarj süresi olarak X6 müzik telefonu temeline dayandığı için biraz daha dayanıkklı görünüyor.Ama N97 net konusunda daha sıkı.Bu durumda öncelikle elinize aldığınız telefonu ne için kullanacağınıza karar vermeniz gerekir.Eğer müzik ise X6 net ise N97.Ama ikisi birden diyorsanız X6. Çünkü müzik temelli telefonlar her zaman daha dayanıklıdır.
Fiyat olarak bakarsanız iki telefon arasında bir uçurum yok.Ama sizin için fiyat önemli ise X6.
Sonuç olarak ben X6 derim.Çünkü N97 'de fabrikasyon hatalar da var.