x800 xl nin agp versiyonu var mı?

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
master
11-11-2005, 03:32   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
30 mesaj

Arkadaşlar; ati kullanan herhangi bir markada radeon x800 xl nin acaba  agp versiyonu varmı, biliyormusunuz?

Son Düzenleme: master ~ 11 Kasım 2005 03:33
aslancimbomum
12-11-2005, 09:46   |  #2  
Yıllanmış Üye
287 mesaj

maalesef yok
ati ve nvidia yeni modellerinde artık agp sürümünü de çıkarmıyor...
artık yalnız pci-express x16 huhahahaha...

master
13-11-2005, 02:46   |  #3  
OP Yeni Üye
30 mesaj

Aslında başka kaynaklarda gto nun agp sinin çıkacağı hakkında doğruluğunu kesin olarak kanıtlayamayacağım haberler okudum ve de duydum ama bu xl için geçerli mi bilmiyorum .. Fakat sanırım tüm modeller için en azından ati'de yada mevcut bulunabilinen nvidia modellerinde (mesela 6600 gt lerde) şu an için böyle bir kesinlik yok diye biliyorum.Ve aslında bu konuyu açmamın asıl maksadı şu idi; sahip olduğum 9600 xt nin artık eski verimini yeni oyunlarda alamadığım için yeni bir agp ile değiştirmek istedim. Ama malesef agp zorunluluğum var çünkü barton çekirdekli bir soket a işlemcim var ve anakartım nf2...dolayısıyla 6600 gt yerine bir x800 xl ya gt veya ..o almayı düşünüyorum çünkü performanslarını daha iyi görüyorum yazılıp çizilenerden ama şu shader modelinin 2 olması beni biraz düşündürdü fakat şimdilik çok önemli gibi gözükmeyen bu ayrıntı için de sanırım performanstan taviz vermeyeceğim.. Bilmiyorum sizler ne dersiniz?