Xbox 360 KINECT Acil YArdım!!!

asimgunturkun
02-03-2011, 00:14   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Arkadaşlar birkaç sorum olacaktı yardımcı olursanız çok sevinirim.Xbox 360 kinetic almayı düşünüyorum ama hiç bir bilgim olmadığı için kafam karmakarışık oldu.Sormak İstediğim sorular 1-Genelde XBOX360 Slim 4 gb Kinect diye bir paket ile satıyorlar ama burda anlamadığım neden 4 gb diğerleri 250 gb ken bunların 4 gb olmasının sakıncaları ne???4 gb yeterlimi daha dogrusu???2-Slim olması çok şey farkettiriyormu??? ‎3-Kinect Bundle + Kinect Adven demişler ama bu ne demek oluyor??? 4-Kopya oyun çalıştırmak için program yüklenebiliyormu ve bu garantiyi bozuyormu??? mersin mediamarkt 4gb kinect ve bir kinect oyun hediyeli olarak 1190 tlye satıyor adana mediamarktta sadece xbox 360 250 gb ama kinect yok 699tl ye satıyor birde ırmaktosysland diye bi site var fiyatı uygun gibi ama sıfır mala garanti vermiyorlar..birde nette araştırmalarıma göre XBOX 360 SLIM 250 GB (NEW) + Kinect Sensör = 1000 tl
XBOX 360 SLİM 250 GB FİRMWARELİ +Kinect Sensör =1150 tl yada
XBOX 360 (SLIM) 4 GB KINECT=750 tl hangisi mantıklı artıları eksileri nedir bir tam açıklayıcı bilgi verirseniz artık almak istiyorum...hiç bir bilgim olmadığı için bi karar veremiyorum...nerden alayım nasıl alayım...çok oyun oynayan bir adam değilim günde 2 saat anca oynayabilecegim.BİLİYORUM ÇOK UZUN OLDU AMA GERÇEKTEN YARDIMCI OLAN OLURSA ÇOK SEVİNECEGİM...herkese kolay gelsin tekradan teşekkürler...

Beful
10-03-2011, 17:15   |  #2  
Beful avatarı
Yeni Üye
48 mesaj

Walaha kardeş Kolay gelsin o iş karişik

kirpikral123
16-01-2012, 23:01   |  #3  
Yıllanmış Üye
772 mesaj

ben yardımcı olayım bu sitede xbox hakkında duzgun bilgi verilmiyor,kardeşim şöyle duşun xbox bilgisayar 4gb yada 250gb ise hddsi.Bilgisayarda hdd çok önemlidir çunkı oyunları kurmak için hdd lazımdır oysa xboxta ole değildir,oyunlar dvd ile çalışır sadece saveler için ufak bir hdd lazımdır sana 4gb da bunu rahat rahat karşılar.Diyelim karşılamadı olurya o zamanda istersen bir usb alıp hafızasını arttırabilirsin.Bunun için tek ihtiyacın olan okuma hızı yuksek bir usb.( bu konuda en iisi sandısk diyorlar ama bende denemedim sadece int olan bilgiler ile soyluyorum bunu bazılarıda kingston diyor) Eger istersen daha ayrıntılıda yazabilirim yada hotmaildende konuşabiliriz.Aklına takılan soru varsa sor hemen cevaplıyım artık araştıra araştıra xbox 360 uzmanı oldum sayılır.Bende bugun yarın alıcam.Gelelim kinecte onun içinde 4gb 250 gb farketmez ben 4gbını al derim ucuz diğer slime göre bimekste şu anda kampanya var 650 tl.Yanında kinect ile 1100tl falan.sen 750ye bulduysan çok iimiş kaçırma derim.Şimdiden hayırlı olsun kardeşim:))

Son Düzenleme: kirpikral123 ~ 16 Ocak 2012 23:04