xbox 360 live nedir oyunları oynayabilmek için onumu yapmamız lazım (gta 4 pes 2010 prince of persia gibi oyunları oynayabilmemiz için liveyimi yapmamız gerek bana bunu anlatabilirmisiniz) yani illaha yaptırmak mı lazım
xbox 360 live
lütfen ya benim için önemli bilen yok mu
dostum exclusive ve diger zımbırtı farklı olay degil hepsini konsolda oynarsın kategori çeşiti gibi bişi olabilir emin degilim..geleyim live a..
xbox live demek belkide konsolun herseyi demek..live için hicbrsey yapmana gerek yok sadece kayıt oluyorsun sen konsolu aldıgında sana 1 aylık hediye veriyor zaten gold üyelik.live demek netten futbol macı yapmak olsun cod battlefield falan oynamak olsun bunlara yarar.korsan oynarsan ve engellenirsen bir daha hdd yi ve interneti konsolda kullnamazsın.live yaptırmam lazım mı diye bişi yok live zaten internete baglanma eylemi.kayıt oluyosn sadece o da otomatik gibi bişi yardımcı oluyor konsol sana..engellenirsen internet hayatına veda edersin ama orjinal kullanırsan doya doya internetin tadını cıkarırsın sadece paralı olması kotu..senelik üyelik 80 tl gittigidiyor da....ama soyle diyim live olmadan xbox ı süs eşyası diye kullan daha iyi
ama yok arkadas korsan kullanabilirm internet beni cok baglamaz dersen sadece live üyelik kayıt olursun ki o zorunlu denebilir konsol yeni ise..sonra korsan oyunna bakar dalgana devam edersin butun oyunları oynarsın yine..fw güncelletirsin ara ara o kadar..illa internet olcak yoksa oyun oynanmaz diye bişi yok..ama engellenirsen internetten yeni konsol alana kadar oyun oynayamazsın.